ΚΙΝΑΛ: Απίστευτο περιστατικό νοθείας στην Άρτα με πρωταγωνιστή αντιδήμαρχο

pasok kinal

Σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία, σχετική με τις εσωκομματικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ, προχωρά ο Ηλίας Καρίνος, πρόεδρος στην Κοινότητα Παχυκάλαμου Άρτας και υποψήφιος σύνεδρος του κόμματος.

Ο ίδιος όπως σημειώνει έθεσε υποψηφιότητα εκεί που εκλέγεται και διαμένει ενώ συνυποψήφιοι ήταν ο αντιδήμαρχος Αρταίων Σωτήρης Χρηστούλης και η Σωτηρία Πανακούλια κάτοικος Αθηνών.

Τι ακολούθησε;

Στη γραπτή ανακοίνωση που έστειλε ο ίδιος αναλυτικά αναφέρει:

«Δύο μέρες πριν διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές μου φάνηκε παράξενο έως και ύποπτο ο αντιδήμαρχος Αρταίων, ο οποίος εκλέγεται στον Δήμο Αρταίων, να θέσει υποψηφιότητα στον δήμο Νικολάου Σκουφά που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτήν την περιοχή. Μιλώντας με ανθρώπους στο Κομπότι, έδρα του εκλογικού κέντρου, με συμβούλευαν να προσέχω διότι όλα ήταν στημένα και ότι επίσης λόγω της μεγάλης απήχησής μου στον συγκεκριμένο δήμο, θα προσπαθούσαν να κάνουν παράνομες πράξεις.

Το βράδυ του Σαββάτου 07/05/2022, μια μέρα πριν τις εκλογές, ο συνυποψήφιος σύνεδρος ΣΩΤΉΡΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥΛΗΣ χωρίς να έχει κάποια απολύτως αρμοδιότητα μετέφερε όλα τα υλικά των εκλογών από την Άρτα ( ψηφοδέλτια, καταστάσεις, φακέλους ) και τα παρέδωσε στον κουμπάρο του, κάτοικο Κομποτίου. Τότε βεβαιώθηκαν οι υποψίες μου ότι επειδή θα λάμβανα πάνω από 150 ψήφους στον συγκεκριμένο δήμο, θα προσπαθούσαν να προχωρήσουν σε νοθεία.

Το πρωί της Κυριακής των εκλογών 08/05/2022 στις 06:30 το πρωί πήγα στο εκλογικό κέντρο στο Κομπότι και ο μοναδικός που ήταν εκεί ήταν ο ΕΥΣΤΆΘΙΟΣ ΤΣΑΝΤΟΥΚΛΑΣ με όλα τα έγγραφα των εκλογών. Εκεί διαπίστωσα μετά λύπης μου ότι υπήρχαν ήδη δέκα φάκελοι ψηφοφορίας μέσα στις κάλπες, μισή ώρα πριν ξεκινήσει η διαδικασία και σαράντα ψηφοδέλτια έτοιμα πάνω στο τραπέζι της εφορευτικής επιτροπής τα οποία είχαν ήδη σταυρό προτίμησης τον ΣΩΤΉΡΙΟ ΧΡΗΣΤΟΥΛΗ!!! Διαπιστώθηκε μετά ότι και οι φάκελοι με τα ψηφοδέλτια που ήταν ήδη μέσα στην κάλπη των συνέδρων είχαν σταυρό προτίμησης τον συγκεκριμένο κύριο. Επίσης υπήρχε και κατάσταση ψηφισάντων μελών ( που δήθεν ψήφισαν) που είτε είχαν πεθάνει είτε διέμεναν σε άλλο μέρος της Ελλάδος. Πήρα όλα τα τεκμήρια της συμμορίας – αλητείας και κάλεσα τον γραμματέα της νομαρχιακής επιτροπής κ. ΣΕΡΕΤΗ ΑΛΈΞΑΝΔΡΟ και την αστυνομία η οποία κατέγραψε το γεγονός. Όταν ήρθε, ο ΕΥΣΤΆΘΙΟΣ ΤΣΑΝΤΟΥΚΛΑΣ εξαφανίστηκε από το εκλογικό κέντρο.

Ο Γραμματέας αμέσως προσπάθησε να δώσει πολιτική λύση μεταφέροντας σε μένα την παραίτηση του συνυποψήφιου ΣΩΤΗΡΊΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥΛΗ φέρνοντας καινούρια ψηφοδέλτια χωρίς την υποψηφιότητα του εμπλεκόμενου σύνεδρου. Επίσης τηλεφώνησε και σε μένα ο συγκεκριμένος σύνεδρος και μου είπε να μην δώσω συνέχεια στο θέμα διότι παραιτήθηκε.

Περίπου στις 12:00 ήρθαν τα καινούργια ψηφοδέλτια και 2 άτομα για εφορευτική επιτροπή, όμως τελικά αποφάσισε να μην διεξαχθούν οι εκλογές διότι οι περισσότεροι είχαν φύγει.

Κάνουν τεράστιο κακό στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και η συνέχεια θα δωθεί στα όργανα του κινήματος ζητώντας την διαγραφή των υπεύθυνων για το τεράστιο φιάσκο, επίσης θα υποβληθούν μηνύσεις – αγωγές σε αυτούς που πήγαν το κίνημα πίσω 50 και πλέον χρόνια, θυμίζοντας μαύρες εποχές του παρελθόντος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ