«Μπλακ άουτ» στο δίκτυο της Cosmote..

Αντιμέτωποι με πλήρη αδυναμία επικοινωνίας βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου και για σημαντικό χρονικό διάστημα πολλοί καταναλωτές που εξυπηρετούνται από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της Cosmote.

Το δίκτυο και στην περιοχή των Ιωαννίνων τέθηκε εκτός λειτουργίας από τις οκτώ το βράδυ περίπου και για διάστημα από δύο έως πέντε ωρών.

Οι καταναλωτές έμειναν να κοιτούν τα κινητά τους τηλέφωνα κι άλλοι βρέθηκαν στην δυσάρεστη θέση να τους αναζητούν αλλά να μην είναι… διαθέσιμοι!

Κάθε προσπάθεια για επικοινωνία με τον κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας ήταν μάταιη.

Αναμονή και αδυναμία σύνδεσης με αρμόδιο υπάλληλο.

Αρκετές ώρες μετά την παρουσίαση του προβλήματος η εταιρία ανήρτησε μία ανακοίνωση κάνοντας λόγο για πρόβλημα σε μεμονωμένους χρήστες..

Μόνο που όπως φαίνεται ήταν πρόβλημα της μισής Ελλάδας.

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι υπάρχει, για μεμονωμένους χρήστες, αδυναμία πρόσβασης σε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας.

Οι τεχνικοί της εταιρείας καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάσταση της βλάβης το συντομότερο δυνατό.

Παρακαλούμε για την κατανόηση των πελατών μας που επηρεάζονται και ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση» ανέφερε η Cosmote στην ανάρτησή της.

Το πρόβλημα πάντως που προκλήθηκε ήταν μεγάλο και έγινε εντονότερο καθώς δεν υπήρξε καμία έγκαιρη ενημέρωση των καταναλωτών, ανάλογη με κείνη που λαμβάνουν όταν πλησιάζει η ημερομηνία εξόφλησης του λογαριασμού τους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ