Μπαίνει νέο πλοίο στη γραμμή

ploio io

 Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να αντικατασταθεί μόνιμα με νέο πλοίο το Euroferry Olympia καθώς η λύση στη γραμμή Ηγουμενίτσα- ΜπρίντιζΙ είναι προσωρινή.

Στην συγκεκριμένη γραμμή δρομολογήθηκε μετά το διάστημα πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο προς Ανκόνα.

Αφενός όμως ήταν μικρότερης χωρητικότητας με αποτέλεσμα να παραμένουν φορτηγά κυρίως με ψάρια στο λιμάνι και αφετέρου η γραμμή από την Ηγουμενίτσα προς τα λιμάνια της Ιταλίας να παραμένει με μείον ένα πλοίο.

Στο πρόβλημα που προκύπτει με τις εξαγωγές από την Θεσπρωτία, ειδικά σε ψάρια και νωπά φρούτα, είχε αναδείξει το Epiruspost.

Απάντησε ο Διευθυντή του πρακτορείου Ηγουμενίτσας της εταιρείας Grimaldi Lines ο οποίος κάνει γνωστό πως η οριστική λύση είναι θέμα ημερών.

«Ο Όμιλος Grimaldi την επομένη του δυστυχήματος του Euroferry Olympia δρομολόγησε το πλοίο Florencia στη συγκεκριμένη γραμμή, ώστε να ικανοποιήσει τη σημαντική ζήτηση από επαγγελματίες οδηγούς αλλά και ιδιώτες ταξιδιώτες.

Εν τω μεταξύ, μέσα στις επόμενες ημέρες, πρόκειται να δρομολογηθεί ένα άλλο ro-pax ferry με μεγαλύτερη χωρητικότητα σε φορτίο και επιβάτες και που θα αντικαταστήσει μόνιμα το Euroferry Olympia στη γραμμή Ηγουμενίτσα-Μπρίντιζι» αναφέρει στην απάντηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ