Μοριακός έλεγχος της.. ταλαιπωρίας!

ΒΟΥΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣ

Άμεση συνταγογράφηση των μοριακών τεστ ζητά ο βουλευτής Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης προκειμένου να λάβει τέλος η ταλαιπωρία με την οποία είναι αντιμέτωποι οι πολίτες.

Στην περιοχή της Θεσπρωτίας, όπως αναφέρει οι κάτοικοι είτε είναι θετικοί είτε έχουν επαφή με κρούσμα περνούν ώρες ταλαιπωρίας προκειμένου να πραγματοποιήσουν μοριακό τεστ, το οποίο πλέον είναι απαραίτητο για την έκδοση πιστοποιητικού.

«Ο μόνος ασφαλής τρόπος να μάθεις αν νοσείς, είναι ένα μοριακό test PCR που είναι και απαραίτητο για να δηλωθείς για την εργασία σου και για να βγάλεις το πιστοποιητικό νόσησης!

Στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες το PCR συνταγογραφείται δωρεάν ή έχει πολύ χαμηλή διατίμηση έως 20€! Στην Ελλάδα η κυβέρνηση έχει αφήσει τον μαυραγοριτισμό να καλπάζει στη μεγαλύτερη κορύφωση της πανδημίας, επιβαρύνοντας ξανά τους πολίτες!

Εάν δεν συνταγογραφήσουν τώρα πάνω στην έξαρση τα μοριακά τεστ να είναι δωρεάν για όλους είτε σε δημόσια δομή είτε σε ιδιώτες, έστω για κάποιους μήνες, πότε θα το κάνουν;» αναφέρει ο κ. Κάτσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ