Μόνο με τεστ η είσοδος στο νοσοκομείο Χατζηκώστα

xatzikosta new

Πιο αυστηρά μέτρα για την είσοδο στο νοσηλευτικό ίδρυμα λαμβάνει η Διοίκηση του Χατζηκώστα.

Με αφορμή προφανώς τα κρούσματα που εντοπίζονται τις τελευταίες ώρες καθιστά υποχρεωτικό το τεστ τόσο για τους συνοδούς ασθενών όσο και για τους πολίτες που έχουν προγραμματισμένα ραντεβού.

Στην ανακοίνωση που υπογράφει ο Διοικητής του Νοσοκομείου Σπύρος Δερδεμέζης τονίζεται ότι τα μέτρα λαμβάνονται στο πλαίσιο περιορισμού της πανδημίας covid-19 και της ασφάλειας τόσο των ασθενών και  συνοδών όσο και του προσωπικού του Νοσοκομείου.

Έτσι:

•             Θα παρίστανται μόνο οι συνοδοί σε ασθενείς που κρίνεται απαραίτητη η παρουσία τους από τον θεράποντα ιατρό του Tμήματος που νοσηλεύονται και οι οποίοι θα εισέρχονται κατόπιν διενέργειας rapid test, το οποίο θα επαναλαμβάνεται κατά τακτά διαστήματα ανάλογα με τη νοσηλεία του ασθενούς.

•             Οι πολίτες που προσέρχονται σε προγραμματισμένα ραντεβού στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία πριν την είσοδό τους στο χώρο των Iατρείων, θα υποβάλλονται σε rapid test στον αύλειο χώρο του Νοσοκομείου (κοντέινερ κ.λ.π.).

«Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας, να προσέρχονται έως μισή ώρα νωρίτερα από το προγραμματισμένο ραντεβού, προκειμένου να διασφαλίζεται η δημόσια υγεία όλων μας» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ