Μητσοτάκης: «Χριστούγεννα στο Μέτσοβο, στο βουνό για αποφάσεις..»

mitsotakis vouli

Λίγα λεπτά μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών για τις καθιερωμένες χριστουγεννιάτικες ευχές, με τους δημοσιογράφους να τον ρωτούν εάν θα βρεθεί εκτός Αθηνών τις μέρες των Χριστουγέννων.

Όπως τόνισε ο πρωθυπουργός θα πάει στο βουνό και πιο συγκεκριμένα στο Μέτσοβο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι στο βουνό παίρνει αποφάσεις. Κάτι ανάλογο είχε κάνει και το 2019, όταν πήρε τις τελικές του αποφάσεις για το πρόσωπο που θα πρότεινε για την προεδρία της Δημοκρατίας.

«Χρονιά πολλά. Να ξεκουραστείτε γιατί το επόμενο διάστημα μας περιμένει πολλή κοινοβουλευτική δουλειά. Θα πάω στην Ήπειρο», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης και στη συνέχεια όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε  «θα πάτε στην Πρέβεζα;», απάντησε πως «στο βουνό παίρνονται οι αποφάσεις. Θα πάω στο Μέτσοβο. Έχουμε αποφάσεις να πάρουμε».

Το Epiruspost ήδη από την Παρασκευή είχε αναφέρει ότι ο Πρωθυπουργός θα περάσει τις ημέρες των εορτών στο Μέτσοβο και θύμιζε ότι ο ίδιος συνηθίζει να παίρνει αποφάσεις όταν βρίσκεται στο βουνό.

Αυτή την φορά ο Πρωθυπουργός θα πρέπει να αποφασίσει τον ακριβή χρόνο διεξαγωγής των εκλογών.

Τα σενάρια που  επικρατούν είναι δύο. Το πρώτο που θέλει εαρινές κάλπες, από το τέλος Μαρτίου δηλαδή και ως τα μέσα Απριλίου και το δεύτερο που θέλει εκλογές πιο κοντά στο κλείσιμο της τετραετίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ