Μήτσης ευχαριστεί και συγχαίρει Γκίκα!

epimelitirio

Σε μία άκρως προβληματική κατάσταση έχει εισέλθει το Επιμελητήριο Ιωαννίνων χωρίς κανείς να γνωρίζει αν και πότε θα βρεθεί διέξοδος.

Η σύμπραξη Μήτση- Δημητρίου ουσιαστικά έχει σπάσει και η αντιπαράθεση μεταξύ τους είναι πλέον σφοδρή συχνά και δημόσια.

Ο Γιάννης Μήτσης είναι αυτός που επανέρχεται καθώς επιχειρήθηκε η καρατόμησή του από την θέση του αντιπροέδρου και αφενός ευχαριστεί τα μέλη της διοίκησης που δεν στήριξαν την πρόταση αφετέρου συγχαίρει την παράταξη του Γρηγόρη Γκίκα για την στάση που τήρησε.

Αναλυτικά στη δήλωσή του αναφέρει:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη της παράταξής μου για τη στήριξή τους στις προσωπικές επιθέσεις του κυρίου Δημητρίου για την παύση μου από το αξίωμα του Α’ Αντιπροέδρου του Ε.Ι. και από μέλος της Κ.Ε.Ε.Ε., οφείλω δε να συγχαρώ και όλα τα μέλη της παράταξης «Ισχυρό Επιμελητήριο» για τη Δημοκρατική και υπεύθυνη στάση που τήρησαν. Για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκα για την αυθαίρετη και μεροληπτική διοίκηση του κυρίου Δημητρίου. Μετά από δύο συνεχόμενες συνεδριάσεις του Δ.Σ., μη σύννομες και αυθαίρετες, η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ νίκησε και ο κύριος Δημητρίου έχασε, μη λαμβάνοντες ούτε τους ψήφους της παράταξής του «επί δεκαπέντε έλαβε μόνο δεκατέσσερις». Το μήνυμα ξεκάθαρο: κύριε Δημητρίου δεν έχετε την πλειοψηφία που ορίζει ο νόμος, είστε πολιτικά και ηθικά έκθετος απέναντι στα μέλη και οφείλετε «ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ» για το καλό του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων και των μελών του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ