Μυστήριο με την εξαφάνιση του 31χρονου… «Φως» από το κινητό αναμένουν οι αρχές

kontogiannis vnewΆκαρπες έχουν αποβεί όλες οι έρευνες που έγιναν μέχρι τώρα για τον εντοπισμό του 31χρονου Βασίλη Κοντογιάννη.

Η εξαφάνισή του έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία, ενώ η οικογένειά του, φίλοι και γνωστοί, δεν βρίσκουν κανέναν λόγο που θα μπορούσε να τον οδηγήσει σε μία τέτοια ενέργεια.

Ο Βασίλης Κοντογιάννης εξαφανίστηκε το πρωί της Τετάρτης από το σπίτι του, στην περιοχή της Βρυσούλας.

Ελαιοχρωματιστής στο επάγγελμα, εργάζονταν και σε καφενείο, στην περιοχή της Πεδινής. Δεν φαίνονταν να αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.

Η σύζυγός του αλλά και η μητέρα του, δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο δικός τους άνθρωπος δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής για περισσότερο από δύο εικοσιτετράωρα.

Ο Βασίλης μέχρι και λίγα λεπτά πριν την εξαφάνισή του προγραμμάτιζε τις δουλειές και τις υποχρεώσεις για τις επόμενες ώρες και ημέρες.

Είχε περάσει από την μητέρα του, είχε κανονίσει μαζί της την ώρα για την επίσκεψη στο γιατρό και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του.

Δεν χρησιμοποίησε το αυτοκίνητό του, το οποίο βρίσκεται στο σπίτι του, ενώ το κινητό του τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο.

Για τις αρχές το κλειδί, για την συνέχεια της έρευνας είναι αυτό ακριβώς. Το κινητό τηλέφωνο για το οποίο έχει ζητηθεί ήδη άρση απορρήτου.

anazitisi1Από το πρωί σήμερα, οι γείτονες του Βασίλη, ερεύνησαν όλους τους χώρους πέριξ της κατοικίας του στην Βρυσούλα, ενώ εθελοντές και αστυνομικοί, εστίασαν την έρευνα στο Γιαννιώτικο Σαλόνι και την παραλίμνιο περιοχή.

Παράλληλα ερευνήθηκε το πατρικό του σπίτι στην Αετοράχη Ιωαννίνων καθώς και άλλα σημεία στο χωριό.

Από την έρευνα δεν εντοπίστηκε κανένα ίχνος του 31χρονου.

Η Αστυνομία κινείται προς όλες τις κατευθύνσεις καθώς μέχρι τώρα δεν έχει εντοπίσει κανένα στοιχείο που μπορεί να ρίξει φως στο μυστήριο.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ