Μηνύματα θλίψης για τον Θ. Νιτσιάκο

«Νιώθω συγκλονισμένος από τον άδικο θάνατο του φίλου Θεοδωρου Νιτσιάκου! Ενός ανθρώπου που σε όλη τη διαδρομή της ζωής του, ξεχώριζε για το ήθος, τις αξίες, την εντιμότητα, την εργατικότητα και την προσφορά του στον τόπο!».

Αυτό τονίζει ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης μετά το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του γνωστού Γιαννιώτη επιχειρηματία.

«Άνθρωπος δοτικός, υποστηρικτικός, δεν αρνήθηκε ποτέ σε κανέναν τη βοήθειά του, ενώ πάντα ξεχωριστή θέση στις κουβέντες μας και στην καρδιά του είχε το χωριό του, η Αετομηλίτσα, εκεί όπου γεννήθηκε και περνούσε τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο του. Ο Θεόδωρος Νιτσιάκος πίστευε πως ο τόπος μας, η Ήπειρος, έχει μέλλον και πολλές φορές συζητούσαμε για μια αναπτυξιακή πορεία που θα βασίζεται στον πρωτογενή τομέα! Φίλε Θόδωρε, το κενό που αφήνεις πίσω σου είναι δυσαναπλήρωτο, για τον τόπο, την οικογένεια κι όλους όσους σε γνωρίζαμε! Αιώνια σου μνήμη και θερμά συλλυπητήρια στην σύζυγο και τα παιδιά σου!», καταλήγει.

Ο Δήμος Ιωαννιτών

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ και η Δημοτική Αρχή εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του Θεόδωρου Νιτσιάκου.

Ο Θεόδωρος Νιτσιάκος υπήρξε ένας σπουδαίος επιχειρηματίας που έδωσε υπεραξία στον πρωτογενή τομέα αλλά και στον τουρισμό.

Υπήρξε όμως κι ένας σπουδαίος άνθρωπος, απλός, βαθιά ευγενής και αφοσιωμένος στον τόπο του.

Το κενό που αφήνει είναι τεράστιο. Οι φίλοι του αλλά και όσοι τον γνώρισαν θα τον θυμούνται για πάντα.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ο Δήμος Κόνιτσας

Μετά από κατεπείγουσα συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Κόνιτσας εξέδωσε το ακόλουθο ψήφισμα:

Η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου προκάλεσε θλίψη στην τοπική κοινωνία του Δήμου Κόνιτσας. Ο Θεόδωρος Νιτσιάκος υπήρξε σπουδαίος επιχειρηματίας με πλούσια κοινωνική – ανθρωπιστική – οικονομική προσφορά.

Με αφορμή την αναγγελία του θανάτου του, το Δημοτικό Συμβούλιο Κόνιτσας προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής στον εκλιπόντα και να αποδώσει τη δέουσα τιμή αποφασίζει ομόφωνα:

-Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του στα μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος.

-Να παραστεί ο Δήμαρχος και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο στην εξόδιο ακολουθία.

-Να εναποθέσει στέφανο στη μνήμη του εκλιπόντος και να δοθεί χρηματικό ποσό στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο της Ιεράς Μητρόπολης Κόνιτσας «Η Θεοτόκος».

-Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου Κόνιτσας και να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

-Το παρόν ψήφισμα να αναγνωσθεί κατά την εξόδιο ακολουθία του εκλιπόντος.

Ο ΣΕΒΠΙ

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ιωαννίνων θρηνεί τον ξαφνικό θάνατο του ξεχωριστού μέλους του Θεόδωρου Νιτσιάκου.

Ο Θεόδωρος Νιτσιάκος ήταν ένα  «φαινόμενο»  επιχειρηματία. Ευφυής,  δυναμικός , μεθοδικός, ακούραστος, με όραμα και γνώσεις.

Ο Σύνδεσμος μας είναι φτωχότερος σήμερα. Η βιομηχανία, όχι μόνο στην Ήπειρο, αλλά σε όλη την Ελλάδα είναι φτωχότερη σήμερα. Ο τουρισμός μας είναι φτωχότερος σήμερα. Η κοινωνία μας είναι φτωχότερη σήμερα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΒΙΠΙ και ο πρόεδρός του Λευτέρης Αραμπατζής εκφράζουν τα πιο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του, αλλά και στην ευρύτερη οικογένεια των εκατοντάδων εργαζομένων στον Όμιλο επιχειρήσεων Νιτσιάκος.

Ο Υφυπουργός Τουρισμού

Ο Υφυπουργός Τουρισμού κ.Μάνος Κόνσολας , έκανε την ακόλουθη δήλωση για τον θάνατο του Θοδωρή Νιτσιάκου:

«Ο Θοδωρής Νιτσιάκος «έφυγε» με αναπάντεχο και τραγικό τρόπο, γεγονός που μας συγκλονίζει όλους.

Υπήρξε άνθρωπος της δημιουργίας, εξέφρασε όσο λίγοι την έννοια της παραγωγικής Ελλάδας.

Αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, άφησε ένα ισχυρό αποτύπωμα και στίγμα με τις καινοτόμες ιδέες του.

Δραστηριοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία και στον τομέα του τουρισμού, βάζοντας τα Ιωάννινα στον χάρτη των τουριστικών προορισμών.

Στην οικογένειά του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

Η Ενότητα Πολιτών

O επικεφαλής, Θωμάς Μπέγκας και σύσσωμη η παράταξη «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα», εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου.

Ενός ανθρώπου η πορεία του οποίου ήταν άρρηκτα συνδεδεμένη με την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα αλλά και του τουρισμού στον τόπο μας.

Εκτός από επιτυχημένος επιχειρηματίας όμως, ο Θεόδωρος Νιτσιάκος υπήρξε ένας άνθρωπος της προσφοράς και έφυγε αφήνοντας πίσω του μια σπουδαία παρακαταθήκη.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Η ΠΙΝΔΟΣ

Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Θεόδωρου Νιτσιάκου προκάλεσε μεγάλη θλίψη σε όλο τον κόσμο της πτηνοτροφίας στη χώρα μας. Η συμβολή του, στην ανάπτυξη του πτηνοτροφικού κλάδου θεωρείται πολύ σημαντική.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Α.Π.Σ.Ι. – Η ΠΙΝΔΟΣ», ο Πρόεδρος Δημητρίου Ανδρέας και ο Γενικός Διευθυντής Τσακανίκας Λάζαρος εκφράζουν τα πιο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και αντί στεφάνου, θα καταθέσουν στη μνήμη του, χρηματικό ποσό στη ΜΕΡΙΜΝΑ.

Καλό ταξίδι φίλε Θόδωρα. Θα σε θυμόμαστε πάντα.

Η Κυνηγετική Ομοσπονδία

Το ΔΣ της Ε’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του Θεόδωρου Νιτσιάκου, που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

Ο Θεόδωρος Νιτσιάκος υπήρξε ένας Ηπειρώτης επιχειρηματίας που δημιούργησε από το μηδέν, μία καθετοποιημένη μονάδα πρωτογενούς παραγωγής, πρότυπο λειτουργίας στον κλάδο της πτηνοτροφίας, ενώ το ανήσυχο πνεύμα και η διορατικότητά του, τον οδήγησαν και στον τουριστικό τομέα, με μία επίσης πρότυπη ξενοδοχειακή μονάδα.

Επίσης όμως, φτωχότερη αισθάνεται από χθες και η κυνηγετική οικογένεια της Ηπείρου και των Ιωαννίνων, μέλος της οποίας υπήρξε αδιάλειπτα ο Θεόδωρος Νιτσιάκος, ασκώντας την αγαπημένη δραστηριότητα, το κυνήγι, στα μέρη που γεννήθηκε και σε αυτά που έμελλε να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Το ΔΣ της Ε’ ΚΟΗ, συγκλονισμένο και με αισθήματα βαθιάς οδύνης, αποχαιρετά τον Θεόδωρο Νιτσιάκο με απέραντο σεβασμό στη μνήμη του.

Η Ένωση Ξενοδόχων

Το Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων μετά την θλιβερή είδηση του αδόκητουθανάτου του Θεόδωρου Νιτσιάκου, επιφανούς μέλους της ένωσης και της τοπικής μας κοινωνίας, αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος :

Η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων εκφράζει την βαθύτατη οδύνη της για τον αδόκητο χαμό του ευπατρίδη Θεόδωρου Νιτσιάκου.

Ο εκλιπών συνάδελφος υπήρξε επί σειρά δεκαετιών σημείο αναφοράς για τον ξενοδοχειακό κλάδο, τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο, με την επιχειρηματική του εμβέλεια να ξεπερνά ακόμη και τα σύνορα της Ευρώπης.

Η ξενοδοχειακή μας οικογένεια είναι από σήμερα φτωχότερη.

Αποτίνοντας φόρο τιμής στη μνήμη του, το Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων αποφασίζει ομόφωνα τα εξής : 

–  Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

– Να παραστεί αντιπροσωπεία του Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία.

– Να κατατεθεί χρηματικό ποσό στη μνήμη του σε κοινωφελές ίδρυμα της πόλης μας.

– Το παρόν ψήφισμα να αναγνωσθεί κατά την εξόδιο ακολουθία του εκλιπόντος.

Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων και το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζουν  την βαθύτατη θλίψη τους  καθώς και τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο  θάνατο του Θεόδωρου Νιτσιάκου,του πραγματικού εκφραστή της επιχειρηματικότητας, που με τη επιμονή του, την εργατικότητα και την διορατικότητα που τον διακατείχε, κατάφερε να δημιουργήσει έναν όμιλο επιχειρήσεων στην περιοχή που τόσο αγαπούσε και να προσδώσει στην Ήπειρο ιδιαίτερη προστιθέμενη αξία.

Η Διοικητική επιτροπή του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων συνεδρίασε σήμερα  εκτάκτως την 11/01/2020  με αφορμή την ξαφνική απώλεια του Θεόδωρου Νιτσιάκου και αποφάσισε :

α) Να εκφράσει δημόσια τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος,

β)Να παραστεί στην κηδεία του,

γ)Να κατατεθεί στεφάνι στη σωρό του

Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στους οικείους του.

Η παράταξη «Ιωάννινα 2023»

Από χθές η οικογένεια Νιτσιάκου, η επιχειρηματική κοινότητα του τόπου και της χώρας μας, καθώς και η κοινωνία των Ιωαννίνων και της Ηπείρου, είναι «φτωχότερη», μετά τον αδόκητο χαμό του Θόδωρου Νιτσιάκου.

Ενας εμπνευσμένος, ακούραστος και δημιουργικός συμπολίτης μας, ο οποίος μας τίμησε με την ειλικρινή του φιλία, «έφυγε» από κοντά μας, αφήνοντας πίσω του μία πλούσια παρακαταθήκη αξιών.

Η Τατιάνα Καλογιάννη και η δημοτική παράταξη Ιωάννινα_2023, εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη και την συμπαράσταση τους προς την οικογένειά του.

Η παράταξη «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ»

Ο Επικεφαλής και τα Μέλη της Δημοτικής Παράταξης ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για τον άδικο και πρόωρο χαμό του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου, ο οποίος αποτέλεσε πυλώνα οικονομικής ανάπτυξης στην Ήπειρο και υπήρξε μια σπουδαία προσωπικότητα της πόλης μας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων, μετά τη θλιβερή αναγγελία του θανάτου του Θεόδωρου Νιτσιάκου, ενός σημαντικού Ηπειρώτη,  συνήλθε έκτακτα και αποφάσισε ομόφωνα

  • Να εκφράσει την βαθύτατη θλίψη του για την αδόκητη απώλεια του Θεόδωρου Νιτσιάκου, ο οποίος υπήρξε εξέχουσα φυσιογνωμία του τόπου μας.
  • Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
  • Να παραστεί αντιπροσωπεία στην κηδεία του.
  • Να διαθέσει χρηματικό ποσό για την ενίσχυση των κοινωνικών και προνοιακών δομών του Δήμου στη μνήμη του.
  • Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Πληκατίου

O Μορφωτικός Σύλλογος Πληκατίου «Ο Γράμμος», εκφράζει την βαθύτατη θλίψη καθώς και θερμά συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο θάνατο του Θεόδωρου Νιτσιάκου. Η αγάπη του για τα βουνά του Γράμμου και για τον τόπο που τον γέννησε ήταν χαρακτηριστική.

Ο Θεόδωρος Νιτσιάκος υπήρξε ένας σπουδαίος επιχειρηματίας αλλά και ένας μοναδικός και σεμνός άνθρωπος, πάντα στο πλευρό του τόπου του με κάθε τρόπο.

Τα βουνά του Γράμμου είναι φτωχότερα σήμερα.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.

Ο Σύλλογος Κεφαλοβρύσου

Ο  Πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο τού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κεφαλόβρυσου εκφράζουν  τη βαθύτατη   θλίψη τους ,  για την απώλεια του  επιχειρηματία  Θεόδωρου   Νιτσιάκου.

Συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ