Μηνύματα κι ανακοινώσεις για το θάνατο της Φώφης Γεννηματά

Fofi

Την θλίψη και την οδύνη τους εκφράζουν στην Ήπειρο, φορείς, οργανώσεις και πολιτικά πρόσωπα για τον πρόωρο χαμό της Φώφης Γεννηματά.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων του ΚΙΝΑΛ

Η Φώφη Γεννηματά  αγωνίστηκε με τιμιότητα για ό,τι χρήσιμο και σωστό για την εθνική πρόοδο και την κοινωνική δικαιοσύνη.

Το ήθος και η αξιοπρέπεια με την οποία πορεύτηκε μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής της θα αφήσουν ανεξίτηλη στη μνήμη μας την εικόνα μιας Σημαντικής Γυναίκας, μαχήτριας για έναν καλύτερο κόσμο.

Η απώλειά της θα αφήσει ένα μεγάλο κενό, όχι μόνο στον χώρο της πολιτικής αλλά και σε όλη την ελληνική κοινωνία.

Η Παράταξή μας από σήμερα είναι φτωχότερη.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

Καλό Ταξίδι και Καλό Παράδεισο ΠΡΟΕΔΡΕ ΦΩΦΗ.

Ο Κωνσταντίνος Γάτσιος

Η Φώφη Γεννηματά έζησε γενναία και τίμια, αγωνιζόμενη πάντα για ό,τι χρήσιμο και σωστό για την εθνική πρόοδο και την κοινωνική δικαιοσύνη.

Το ήθος και η αξιοπρέπεια με την οποία πορεύτηκε μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής της θα αφήσουν ανεξίτηλη στη μνήμη μας την εικόνα μιας σημαντικής γυναίκας, μαχήτριας για έναν καλύτερο κόσμο.

Η απώλειά της θα αφήσει ένα μεγάλο κενό, όχι μόνο στον χώρο της πολιτικής αλλά και σε όλη την ελληνική κοινωνία.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

Καλό ταξίδι Φώφη.

Η Μερόπη Τζούφη

Ο πρόωρος χαμός της Φώφης Γεννηματά συγκλονίζει και προκαλεί βαθιά θλίψη. Η Φώφη έδωσε μια άνιση μάχη με γενναιότητα και αξιοπρέπεια. Όπως και κάθε μάχη στη ζωή της και την πολιτική της διαδρομή.

Αποχαιρετούμε μια δυναμική γυναίκα που άφησε το αποτύπωμά της, παλεύοντας για τις ιδέες της με ευγένεια, ευαισθησία και αισιοδοξία. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της, τους συντρόφους και τις συντρόφισσες της.

Η Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων

Η Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων εκφράζει την βαθιά της θλίψη για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά.

Η Φώφη Γεννηματά άφησε το στίγμα της στην πολιτική σκηνή της χώρας. Άφησε το στίγμα της στην κοινωνία με την δύναμη και την γενναιότητα που επέδειξε μέχρι το τέλος.

Θα λείψει από την Βουλή και από την χώρα.

Η Ενότητα Πολιτών

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα», Θωμάς Μπέγκας, καθώς και όλα τα μέλη της, εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια της πρόεδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά.

Η είδηση της απώλειάς της μας συγκλονίζει όλους. Η χώρα έχασε μια πολιτικό βαθιά δημοκρατική, με συνέπεια στους αγώνες που έδωσε για την πρόοδο του τόπου.

Ο τρόπος με τον οποίο πορεύτηκε τόσο στον πολιτικό της βίο όσο και στην αντιμετώπιση της ασθένειάς της αποτελούν παράδειγμα αξιοπρέπειας.

Υποκλινόμαστε μπροστά στη σωρό της.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ