Μήνυμα Περιφερειάρχη «Κανένας εφησυχασμός, κρατάμε τα μέτρα»

koronoios test

Μήνυμα προς όλους απευθύνει ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης μετά τα τέσσερα θετικά κρούσματα που έχουν επιβεβαιωθεί στην περιοχή.

Διαβάστε αναλυτικά: Τέσσερα νέα κρούσματα στην Ήπειρο, στο Νοσοκομείο δύο ηλικιωμένοι

Ο Περιφερειάρχης απευθύνει έκκληση στους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες να είναι πολύ προσεκτικοί καθώς το επόμενο διάστημα αναμένεται να κορυφωθούν οι μετακινήσεις τόσο προς τις παραθαλάσσιες περιοχές όσο και προς τα χωριά.

Απευθύνεται ειδικότερα στους νέους ζητώντας να είναι τηρούν όλα τα μέτρα αποφεύγοντας τον συνωστισμό στους χώρους διασκέδασης.

Αναλυτικά στο μήνυμα αναφέρει: «Θα ήθελα να απευθύνω έκκληση, προς όλους τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες στην περιοχή μας, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί το επόμενο χρονικό διάστημα, οπότε κι αναμένεται να κορυφωθούν οι μετακινήσεις προς τις παραθαλάσσιες περιοχές και τα χωριά! Κρατάμε όλοι τις αποστάσεις, αποφεύγουμε τον συνωστισμό, αποφεύγουμε τους χώρους με πολυκοσμία, φοράμε μάσκες για να προφυλάξουμε τον εαυτό μας και τους συνανθρώπους μας, ειδικά τις ευπαθείς ομάδες!

Απευθύνομαι στους νέους, ζητώντας να είναι πολύ προσεκτικοί, ειδικά στους χώρους διασκέδασης, αποφεύγοντας τον συνωστισμό. Όλοι πρέπει να δείξουμε στην πράξη υπευθυνότητα και να τηρούμε τις οδηγίες, για να κρατήσουμε ασφαλή την Ήπειρο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ