Μηνύει και διώκει πειθαρχικά τον πρώην Γενικό Διευθυντή η ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας!

deya igoumenitsas

Στην υποβολή μήνυσης και σε πειθαρχικό έλεγχο σε βάρος του πρώην Γενικού Διευθυντή της επιχείρησης αποφάσισε να προχωρήσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ηγουμενίτσας.

Ο Γενικός Διευθυντής καρατομήθηκε πριν από λίγες ημέρες με απόφαση της διοίκησης η οποία τώρα στρέφεται και νομικά εναντίον του επειδή δεν παρέδωσε το αρχείο και τους φακέλους!!!

Το Διοικητικό Συμβούλιο σε έκτακτη συνεδρίαση αποφάσισε κατά πλειοψηφία να προχωρήσει στην υποβολή μήνυσης και να κινήσει πειθαρχικό έλεγχο επειδή δεν συμμορφώθηκε με το εξώδικο που του είχε αποστείλει και ταυτόχρονα υπέβαλε αίτημα για άδεια.

«Το γραφείο του αυτή τη στιγμή αυτή είναι κλειδωμένο με κλειδί που κατέχει ο ίδιος και δεν παραδόθηκε ούτε κατάσταση με τους φακέλους που κατέχει και αφορούν τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή που ασκούσε, ούτε το φυσικό, ούτε το ηλεκτρονικό αρχείο.

Η Υπηρεσία δεν μπορεί να εισέλθει στο χώρο όπου υπάρχουν οι φάκελοι και η υπηρεσία δεν γνωρίζει τι περιέχουν μέσα και δεν έχουν καταγράφει από τον ίδιο που τους διαχειρίζεται και τους κατέχει έως σήμερα . Προτείνω να εξουσιοδοτηθώ για την υποβολή μηνύσεως εναντίον του για υπεξαγωγή εγγράφων της υπηρεσίας και για παράβαση καθήκοντος και οποιοδήποτε άλλο ποινικό αδίκημα προκύπτει, διότι δεν συμμορφώθηκε ούτε με την απόφαση 128/2024 του ΔΣ της ΔΕΥΑΗ ούτε του εξώδικου, και έως τώρα δεν έχει παραδώσει ούτε κατάσταση ούτε αρχεία, με συνέπεια να δημιουργηθεί πρόβλημα στην εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία της υπηρεσίας και τον έργων και να προκαλεί σημαντική ζημία» ανέφερε στην εισήγησή του ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ.

Η μετωπική της διοίκησης με τον επί σειρά ετών διευθυντή της επιχείρησης συνεχίζεται και σίγουρα έχει μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ