Μικροσυμπλοκές και περιπολικά για το πανό της Χρυσής Αυγής

XRYSH_AYGHΚρυφτούλι με μέλη της Χρυσής Αυγής και νεαρούς που είχαν θέσει στόχο να κατεβάσουν το πανό που είχε αναρτηθεί σε κεντρικό σημείο της Πρέβεζας έπαιξε η Αστυνομία. Μέχρι την ώρα που τους μετέφερε όλους στο αυτόφωρο….

Στη διάρκεια της νύχτας επιχειρήθηκε δύο φορές από νεαρούς να κατέβει το πανό, όμως και στις δύο περιπτώσεις έγιναν αντιληπτοί από μέλη της Χρυσής Αυγής τα οποία «επενέβησαν» άμεσα για να το περισώσουν.

Η πρώτη επιχείρηση έγινε τα μεσάνυχτα και χρειάστηκε να φτάσει περιπολικό της Αστυνομίας για να σταματήσουν οι διαπληκτισμοί.

Υπήρξε όμως και συνέχεια.

Άλλη ομάδα νεαρών επανήλθε με τον ίδιο στόχο. Και πάλι όμως τα μέλη της Χρυσής Αυγής επενέβησαν και η ένταση χτύπησε κόκκινο.

Αυτή τη φορά κινητοποιήθηκαν τρία περιπολικά της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας και προκειμένου οι διαπληκτισμοί να λάβουν τέλος οι αστυνομικοί μετέφεραν στο τμήμα ορισμένους από τους πρωταγωνιστές.

Συλλήψεις πάντως δεν έγιναν…

Το πρωί το πανό είχε αποκαθηλωθεί καθώς στη διάρκεια της νύχτας έδρασαν κι άλλοι νεαροί χωρίς να γίνουν αντιληπτοί αυτή τη φορά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ