«Μιχάλη ζεις για πάντα ΑΕΚτζής» από τους οπαδούς του ΠΑΣ

pas panait filio

Τη μνήμη του αδικοχαμένου Μιχάλη τίμησαν οι οπαδοί του ΠΑΣ στην διάρκεια του φιλικού παιχνιδιού με τον Παναιτωλικό.

Οι οργανωμένοι της ομάδας των Ιωαννίνων φώναξαν ‘Μιχάλη ζεις για πάντα ΑΕΚτζής’. Το έκαναν στο 29ο λεπτό λόγω της ηλικίας που έχασε τη ζωή του ο φίλαθλος της ΑΕΚ και όλο το γήπεδο χειροκρότησε.

Ο ΠΑΣ στο φιλικό ηττήθηκε με 1-2.

Η δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή ένωσε τον οπαδικό κόσμο της χώρας, αφού όλοι αντιλαμβάνονται ότι ο κύκλος αίματος δεν οδηγεί πουθενά, πόσο μάλλον το οπαδικό κίνημα.

Ο Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα με ανακοίνωσή του θέλησε να πει κι εκείνος το δικό του αντίο στον φίλαθλο της ΑΕΚ που έχασε τόσο άδικα τη ζωή του και τονίζει μεταξύ άλλων ότι όλοι μαζί θα πρέπει να αναζητήσουν “τον σωστό δρόμο προς έναν αθλητισμό που θα προάγει τον σεβασμό, την αλληλεγγύη και την κατανόηση”.

Αναλυτικότερα:

Κεντήσαμε στο δέρμα μας το μίσος και τη βία και πλέον έγινε φορεσιά μας.

Θέλετε να πούμε πως ο Μιχάλης θα είναι ο τελευταίος ;;; Ε λοιπόν δεν θα είναι, δεν έχουμε καμία ελπίδα πως θα είναι ο τελευταίος και αυτό μας τσακίζει.

Μας τσακίζει για τα νιάτα που χάνονται, για τις μανάδες που κλαίνε και για τις προσπάθειες μας όλα αυτά τα χρόνια που δεν έπιασαν τόπο.

Εμείς θα σταθούμε απέναντι και θα ζητήσουμε ξανά μια τεράστια ΣΥΓΓΝΩΜΗ και στον Μιχάλη, όμως εμείς μόνοι μας δεν μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα.

Ας αναζητήσουμε όλοι μαζί τον σωστό δρόμο προς έναν αθλητισμό που θα προάγει τον σεβασμό, την αλληλεγγύη και την κατανόηση.

Ας μεταφέρουμε στα νεαρά παιδιά πως οπαδό σε κάνει η αγάπη για την δική σου ομάδα και όχι το μίσος για τον αντίπαλο, προσφέροντάς τους ένα πρότυπο αξιοπρέπειας και ενότητας.

Ενώνουμε τη φωνή μας με την οικογένεια του Μιχάλη που έφυγε αδίκως από κοντά μας. Στέλνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια, ευχόμενοι να βρει η οικογένειά την δύναμη να αντιμετωπίσει αυτήν την αδικία και να θυμάται τον αγαπημένο της με υπερηφάνεια και αγάπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ