Μια βραδιά με παραμύθια και μουσικές του κόσμου

GIORTHΤην Τετάρτη 4 Απριλίου 2012 και ώρα 7:30 μ.μ θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα: «Παραμύθια & Μουσικές του Κόσμου» στην αίθουσα Λόγου & Τέχνης «Δημήτρης Χατζής» του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Επιτροπή Λόγου & Τέχνης του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (Παπαδοπούλου Σμαράγδα-Συντονίστρια, Καραφύλλης Γρηγόριος, Νικολάου Ειρήνη, Γκοντού Ελένη, Άλκηστις Μηνά, Κυριάκος Κατσαβός).

Η βραδιά αυτή αποτελεί μία πρωτότυπη προσπάθεια ανθρώπινης επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, της πόλης των Ιωαννίνων και άλλων πόλεων της Ελλάδας και του κόσμου, ώστε να έρθουμε όλοι πιο κοντά με διαφορετικά ακούσματα, αφηγήσεις, παραδόσεις και μελωδίες και τη λογοτεχνία διαφορετικών πολιτισμών.

Την εκδήλωση συντονίζουν η αναπληρώτρια καθηγήτρια του ΠΤΔΕ κ. Σμαράγδα Παπαδοπούλου ως υπεύθυνη για το αφηγηματικό μέρος της εκδήλωσης και η μουσικολόγος-ΕΕΔΙΠ του Π.Τ.Δ.Ε. Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κ. Ειρήνη Νικολάου, για το μουσικό μέρος. Την εμψύχωση των φοιτητών έκανε η παιδαγωγός θεάτρου κ. Γιάννα Κούλα. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ