Μια καρδιά, όλο το χρυσάφι του κόσμου….

ENTATIKH Οι γονείς του τρίχρονου παιδιού από τη Μπάφρα δωρίζουν τα όργανά του και συγκλονίζουν με το μεγαλείο ψυχής!

Συγκλονισμένοι είναι οι γιατροί της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας από το μεγαλείο ψυχής που δείχνουν οι γονείς του τρίχρονου αγοριού από τη Μπάφρα. Το αγγελούδι τους τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο το βράδυ της Παρασκευής και παρά την υπεράνθρωπη προσπάθεια που έκαναν οι γιατροί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας όπου μεταφέρθηκε δεν μπόρεσαν να το κρατήσουν στη ζωή.

Όντας εγκεφαλικό νεκρό το τρίχρονο παιδάκι οι γονείς του πήραν τη γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανά του.

Από το πρωί στήνεται αερογέφυρα ζωής με την Ιταλία και τη Γερμανία, η οποία θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι.

Η καρδιά του μικρού Γιαννάκη θα ταξιδέψει στη Γερμανία!

Συγκλονισμένος ο Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών Ανδρέας Ηλιάδης σημειώνει στο Epiruspost.gr: «Η καρδιά του μικρού Γιαννάκη αξίζει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο… Είναι μια καρδιά που αξίζει όλο το χρυσάφι του κόσμου.. Που έρχεται σ’ αυτές τις δύσκολες συνθήκες που διανύει η χώρα μας για να δείξει πως τίποτα δεν αξίζει όσο αυτή».

Διασώστης του ΕΚΑΒ ο πατέρας του μικρού, έδινε μάχη για να σώσει ζωές. Το ίδιο κάνει και τώρα μέσα από τον αβάσταχτο πόνο για τον χαμό του δικού του παιδιού.

«Υποκλινόμαστε στο μεγαλείο αυτού του ανθρώπου. Κάνει πράγματα που ούτε στα όνειρά μας δεν θα τα βλέπαμε», τονίζει ο κ. Ηλιάδης, ο οποίος θέλει μέσα από αυτή την προσφορά ζωής να στείλει και το δικό του μήνυμα.

Ένα μήνυμα αισιοδοξίας στις πιο δύσκολες μέρες που περνά η Ελλάδα. Γιατί πέρα και πάνω από τα χρήματα υπάρχει η ζωή. Κι αυτή δεν αγοράζεται…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ