Στο Δημοτικό Συμβούλιο το Mobile Portal

METSOBO PORISMA1

METSOBO PORISMA1Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μετσόβου, την Τετάρτη στις πέντε το απόγευμα, όπου το βασικό θέμα θα είναι το πόρισμα της Ψηφιακής Σύγκλισης για το έργο του Mobile Portal.

Το πόρισμα προήλθε ύστερα από επιτόπιο έλεγχο και όπως αποκάλυψε το Epiruspost.gr το συγκεκριμένο έργο για το οποίο δαπανήθηκε το ποσό των 250 χιλιάδων ευρώ περίπου και είχε παραληφθεί από τη Δημοτική Αρχή του Κώστα Τζαφέα δε λειτούργησε ποτέ.

 

Μάλιστα οι ελλείψεις σε όλα τα στάδια είναι τεράστιες και για τους λόγους αυτούς η Ψηφιακή Σύγκλιση εισηγείται την απένταξή του και την επιστροφή των χρημάτων.

Το έργο είχε παραδοθεί το 2009 και οι τελευταίες πληρωμές είχαν γίνει τον Δεκέμβριο του 2010. Όπως προκύπτει πλέον από τον επίσημο έλεγχο ο περισσότερος εξοπλισμός δεν βρέθηκε ενώ φαίνεται ότι οι λειτουργίες δεν αναπτύχθηκαν στο σύνολό τους.

Ο σημερινός δήμαρχος Νίκος Τσομπίκος, αναμένεται να στείλει στη δικαιοσύνη ολόκληρο το φάκελο προκειμένου να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης.

Στο δημοτικό συμβούλιο ωστόσο με ενδιαφέρον αναμένονται οι απαντήσεις της σημερινής μείζονος αντιπολίτευσης, η οποία ως δημοτική αρχή μέχρι το 2010 είχε την ευθύνη για την παραλαβή του έργου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ