Μέτρα στους ΣΕΑ από την Ιόνια Οδό

Μέτρα σε όλους τους σταθμούς εξυπηρέτησης αυτοκινητιστών θέτει σε εφαρμογή η Νέα Οδός, εναρμονιζόμενη πλήρως με τις σχετικές οδηγίες της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας.

Έτσι οι ΣΕΑ θα προσφέρουν στο εξής αποκλειστικά και μόνο υπηρεσίες ταχυφαγείου.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι οι οδηγοί θα μπορούν να εισέρχονται στα καταστήματα για λίγα λεπτά, προκειμένου να προμηθευτούν τα απαραίτητα και να κάνουν χρήση του συνόλου των υπηρεσιών, μην έχοντας τη δυνατότητα παραμονής σε τραπεζοκαθίσματα τα οποία και έχουν απομακρυνθεί. 

«Στη Νέα Οδό, υποστηρίζουμε εξαρχής την προσπάθεια της Πολιτείας για ενημέρωση του κοινού και περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού COVID-19.  Με υψηλό αίσθημα ευθύνης έναντι της υγείας και ασφάλειας του συνόλου των εργαζομένων μας και των διερχόμενων οδηγών,  ακολουθούμε υιοθετούμε άμεσα όλα τα μέτρα που εξαγγέλλονται  από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), ενώ υλοποιούμε και πλήθος επιπλέον  προληπτικών ενεργειών», σημειώνει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Υπενθυμίζει στους οδηγούς ότι σε όλους τους σταθμούς διοδίων  που διαχειρίζεται η εταιρία μας στη διάθεση τους, πέραν των λωρίδων με εισπράκτορα για πληρωμή με μετρητά η και χρεωστική / πιστωτική κάρτα,  βρίσκονται:

Α) Μηχανήματα Αυτόματης Πληρωμής, τα οποία  δέχονται κέρματα (εκτός του 1 και 2 λεπτών) & χαρτονομίσματα των 5€, 10€ και 20€ και δίνουν ρέστα.

Γ) Ηλεκτρονικές λωρίδες για τους κατόχους πομποδέκτη Fast Pass ή και Kentriki Pass. Η  εγγραφή στην υπηρεσία ηλεκτρονικής πληρωμής διοδίων Fast Pass μπορεί να πραγματοποιηθεί και τηλεφωνικά ή διαδικτυακά. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.fastpass.gr ή καλέστε την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της εταιρίας μας στο 22950 26900 για το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. (Μεταμόρφωση Αττικής – Σκάρφεια Φθιώτιδας), καθώς και στο 2641 306 306  για την Ιόνια Οδό (Αντίρριο – Ιωάννινα).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ