Μέτρα για τους ΜμΕ ζητά το Επιμελητήριο

Συναντήσεις με τους βουλευτές του Νομού προγραμματίζει η διοίκηση του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων προκειμένου να συζητηθούν οι επιπτώσεις στην επιχειρηματικότητα εξ αιτίας του κορωνοιού.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, οι εξαγγελίες της κυβέρνησης δεν μπορούν να στοχεύουν μόνο σε περιοχές που έχουν καταγραφεί κρούσματα αλλά στο σύνολο της χώρας.

«Άμεσα τις επόμενες ημέρες θα προγραμματίσουμε συναντήσεις με τους εκλεγμένους Βουλευτές του Νομού Ιωαννίνων, για να τους καταστίσουμε κοινωνούς των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν ήδη πολλοί κλάδοι των μελών μας, καθώς και  να τους ενημερώσουμε αναλυτικά για τις προτάσεις του υπομνήματος μας που έχουμε ήδη αποστείλει από την προηγούμενη εβδομάδα σε ένα σύνολο Υπουργείων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που θα προκύψουν  από την πιθανή εξάπλωση του ιού.

Στα πλαίσια της καλύτερης συνεργασίας αλλά και ενημέρωσης, τα γραφεία του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων παραμένουν  ανοιχτά και είναι στη διάθεση σας όπως πάντα,  για την επικοινωνία μαζί σας, για την αντιμετώπιση κάθε προβλήματος που σας απασχολεί» τονίζεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ