Μέτρα φύλαξης στην Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων

PANEPISTHMIO_EISODOSΣειρά μέτρων για την καλύτερη φύλαξη της Πανεπιστημιούπολης αποφάσισε το Πρυτανικό Συμβούλιο Ιωαννίνων, το οποίο συζήτησε αναλυτικά το συγκεκριμένο θέμα.

Έτσι με έγγραφό του ζητά από τους φύλακες να ελέγχουν συχνά τις εισόδους της Πανεπιστημιούπολης. Πέραν αυτού όμως από την πλευρά της Πεδινής η «μπάρα» θα κλείνει τις εργάσιμες ημέρες στις έξι το απόγευμα, από την πλευρά του Νεοχωρόπουλου η «μπάρα» θα κλείνει τις εργάσιμες ημέρες στις εννέα το βράδυ.

Στην κεντρική πύλη της Πανεπιστημιούπολης η «μπάρα» Εισόδου θα κλείνει τις εργάσιμες ημέρες στις δέκα το βράδυ.

Κατά τις ημέρες Σάββατο-Κυριακή και αργίες όλες οι «μπάρες» θα είναι κλειστές, της δε κεντρικής πύλης θα ανοίγει κάθε φορά που διέρχεται αυτοκίνητο.

Κατά τις ως άνω ημέρες, μετά τις 15.00 η ώρα δεν θα επιτρέπεται από την κεντρική πύλη η είσοδος φορτηγών αυτοκινήτων, πλην δικαιολογημένων περιπτώσεων, όπως προμηθευτές κυλικείων ή εργολάβων, που εκτελούν έργα, ενώ μετά τις 21.00 η ώρα δεν θα επιτρέπεται γενικά η είσοδος φορτηγών.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας Σάββατο-Κυριακή και αργίες και καθημερινά μετά τις 21.00 η ώρα, θα καταγράφονται οι αριθμοί κυκλοφορίας των οχημάτων που εισέρχονται στην Πανεπιστημιούπολη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ