Μετά τη διαγραφή…γέφυρες για το μαντρί…

ND1Ο τίτλος θα μπορούσε να είναι «η αβάσταχτη ελαφρότητα της πολιτικής». Στη Νέα Δημοκρατία άνοιξε ο δρόμος για την επιστροφή των διαγραφέντων πράγμα που αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες και στο ΠΑΣΟΚ.

Ένα βήμα πριν την επιστροφή τους στη Νέα Δημοκρατία εκτιμάται πως βρίσκονται τουλάχιστον τέσσερις διαγραφέντες βουλευτές, μετά την πρόσκληση που απηύθυνε στους «αντάρτες» ο Αντώνης Σαμαράς, υπό τον όρο ότι θα αποδείξουν έμπρακτα ότι στρατεύονται με τις θέσεις του κόμματος, δηλαδή θα υπερψηφίσουν τους εφαρμοστικούς νόμους του νέου Μνημονίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στον Τύπο, έτοιμοι να πουν «ναι» στις επικείμενες ψηφοφορίες είναι οι Ζήσης Τζηκαλάγιας, Θεόφιλος Λεονταρίδης, Γιώργος Καρασμάνης και Τάσος Καρυπίδης.

Αντιθέτως, αμετακίνητοι από τη θέση τους εμφανίζονται οι Μαργαρίτης Τζίμας, Χρήστος Ζώης, Κώστας Μαρκόπουλος και Ελενα Κουντουρά.

Την Τετάρτη, από το βήμα της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΝΔ ο Αντώνης Σαμαράς έκανε λόγο για πανστρατιά εν όψει των εκλογών, τονίζοντας πως στη μάχη μετά τις εκλογές θα πρέπει να είναι όλοι ενωμένοι «και όχι σκορποχώρι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ