Μελέτη υγείας Ηπείρου.. Κλείστε ραντεβού

meleti igeias ipeirou

Είσαι Ηπειρώτης ηλικίας 25 έως 70 ετών; Πάρε μέρος στη Μελέτη Υγείας Ηπείρου, με ασφάλεια!

Οι επιδημιολογικές μελέτες, όπως η Μελέτη Υγείας Ηπείρου, αποτελούν πολύτιμο “εργαλείο” για τους κλινικούς γιατρούς αλλά και τους υπευθύνους για τη χάραξη πολιτικής υγείας.

Αποτελούν πλούτο γνώσης που μπορεί να αλλάξει τις ζωές όλων προς το καλύτερο!

Μπορείς και εσύ να συμβάλεις σε αυτή την προσπάθεια, συμμετέχοντας στη Μελέτη Υγείας Ηπείρου.

Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας από το ιατρικό προσωπικό και με την απαιτούμενη χρονική διάρκεια ανάμεσα στα ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν με ένα τηλεφώνημα ή με ένα κλικ να συμμετάσχουν με ασφάλεια σε μια πρωτοποριακή επιδημιολογική μελέτη.

Κλείστε ραντεβού στην παρακάτω ιστοσελίδα: https://ehs.med.uoi.gr/booking/ ή καλέστε (πρωινές ώρες) στο τηλέφωνο: 26512 00462.

Το εξεταστικό κέντρο βρίσκεται στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 24 (4ος όροφος) στα Ιωάννινα (Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να προσέρχονται χωρίς συνοδό και με τη χρήση προστατευτικής μάσκας).

Η Μελέτη Υγείας Ηπείρου είναι μία πρωτοποριακή επιδημιολογική μελέτη που θα διερευνήσει την αιτιολογία χρόνιων πολυπαραγοντικών νοσημάτων με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της υγείας των Ηπειρωτών.

Στη Μελέτη Υγείας Ηπείρου συμμετέχουν άντρες και γυναίκες ηλικίας 25 έως 70 ετών, μόνιμοι κάτοικοι στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Όσοι συμμετάσχουν, θα λάβουν μία δωρεάν και λεπτομερή αναφορά της κατάστασης της υγείας τους. Η Μελέτη Υγείας Ηπείρου αποτελεί συνεργασία του Εργαστηρίου Υγιεινής και Επιδημιολογίας του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και της Ιατρικής Φροντίδας Ιωαννίνων και χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Ηπείρου μέσω του επιχειρησιακού προγράμματος Ήπειρος 2014-2020.

Συνεχίστε να συμμετέχετε στη Μελέτη και να στηρίζετε την πρωτοποριακή αυτή προσπάθεια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ