Μελέτη για μόνιμο εκθεσιακό κέντρο

Ένα σημαντικό βήμα για την υλοποίηση ενός χρόνιου αιτήματος της τοπικής κοινωνίας έγινε , καθώς υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη και του Παναγιώτη Ταβανιώτη, εκπροσώπου της αναδόχου κοινοπραξίας (ΒΕΤΑΠΛΑΝ ΑΕΜ-ΛΙΟΝΤΟΣ κ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΕ ΤΕΤΡΑΣ Η/Μ ΑΕΜ) η σύμβαση για την εκπόνηση της μελέτης κατασκευής του Μόνιμου, στεγασμένου, Εκθεσιακού Κέντρου στο Δήμο Αρταίων, που θα κατασκευαστεί στο χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου Άρτας.

Η μελέτη δημοπρατήθηκε από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, ο ανάδοχος προέκυψε μετά από διεθνή διαγωνιστική διαδικασία, ενώ ο συμβατικός προϋπολογισμός της είναι 266.777€ πλέον ΦΠΑ και θα ολοκληρωθεί σε λιγότερο από ένα χρόνο.

Το κτίριο θα έχει συνολικό εμβαδόν 3.000 τετραγωνικά μέτρα και θα εξυπηρετεί εποχιακές εκθέσεις προϊόντων διαφόρων επαγγελματικών κατευθύνσεων π.χ. βιομηχανικά, βιοτεχνικά, οικοδομικά, αγροτικά προϊόντα κλπ., με στόχο να δημιουργήσει στην Άρτα ένα πόλο έλξης επισκεπτών και εκθετών από όλη τη χώρα, με τελικό στόχο την ενδυνάμωση της τοπικής οικονομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ