Μειμαράκης- Μάρκου: Στο δρόμο των ευρωεκλογών

Την υπερψήφιση της Νέας Δημοκρατίας ώστε να καταγραφεί η μεγαλύτερη δυνατή διαφορά στις ευρωεκλογές ζήτησαν από τα Γιάννινα όπου μίλησαν ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος Βαγγέλης Μειμαράκης και η υποψήφια για την ευρωβουλή Κατερίνα Μάρκου.

Ο Βαγγέλης Μειμαράκης σημείωσε ότι οι ευρωπαϊκές εκλογές θα είναι πρόκριμα για τις εθνικές και σημείωσε ότι καθοριστικό ρόλο για το αποτέλεσμα διαδραματίζει η εσωτερική κατάσταση.

Πρόσθεσε ότι «θα πρέπει οι Έλληνες πολίτες να γνωρίζουν ότι η ψήφος θα είναι βεβαίως και ένα μήνυμα εσωτερικό , αλλά κυρίως θα είναι και ένα μήνυμα μια ψήφος αντιπροσώπευσης των απόψεών τους, των ιδεών τους, στο ευρωκοινοβούλιο».

Παράλληλα υπογράμμισε, « ότι πρέπει να μιλήσουμε ευρωπαϊκά στους Έλληνας πολίτες» και πρόσθεσε, ότι ό ίδιος ως επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ, προσπαθεί έστω και εάν αυτό δεν προκαλεί το ενδιαφέρον , να μιλά όσο το δυνατόν στην κατεύθυνση αυτή.

Προέβλεψε ότι η διαφορά μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ, στον οποίο άσκησε σκληρή κριτική θα είναι μεγάλη.

Η Κατερίνα Μάρκου καλωσόρισε στα Γιάννινα τον Βαγγέλη Μειμαράκη και αναφέρθηκε τόσο στα πλεονεκτήματα της Ηπείρου όσο και στο διακύβευμα των ευρωεκλογών.

Χαίρομαι που είμαι ξανά με τον αγαπητό Πρόεδρο Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου νίκης της Νέας Δημοκρατίας, που μαζί δίνουμε τη μάχη για τις ευρωεκλογές.

«Σε αυτές τις ευρωεκλογές, αποφασίζουμε για την επόμενη ημέρα.

Πρέπει να βάλουμε τέλος στον κατήφορο, στο αδιέξοδο, στη διάλυση και το διχασμό που μας οδηγεί ο Τσίπρας και η παρέα του!

Να βάλουμε τέλος στις εθνικές ήττες και ταπεινώσεις. Δεν μιλώ φυσικά μόνο για το Σκοπιανό και την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών.

Μιλώ και για την τουρκική προκλητικότητα. Και εδώ στην Ήπειρο, νιώθουμε συχνά πυκνά την αλαζονεία των γειτόνων και του Ράμα, όπως με τις περιουσίες των βορειοηπειρωτών στη Χειμάρρα.

Για όλα αυτά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ‘πετάει αετό’», είπε χαρακτηριστικά η κ. Μάρκου.

Αναφερόμενη στο δίλημμα των ευρωεκλογών σημείωσε ότι αυτό είναι «αν θέλουμε να ζούμε στη στασιμότητα, τη μιζέρια και την εθνική ταπείνωση, όπου μας έχει οδηγήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, ή αν θέλουμε να πάμε μπροστά, να πατήσει ξανά η χώρα στα πόδια της.

Είναι μια μάχη για το μέλλον, για τα παιδιά μας, για τους νέους».

Στην εκδήλωση απεύθυναν χαιρετισμούς ο βουλευτής Ιωαννίνων Κώστας Τασούλας, εκπρόσωποι της ΝΟΔΕ και ο Περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ