Μέχρι και τις πινακίδες των Κροατικών οχημάτων είχε στείλει στην Αθήνα η Κακαβιά

kakavia teloneio

Εξιλαστήρια θύματα στην επαρχία εξακολουθεί να αναζητά η Ελληνική Αστυνομία προσπαθώντας να καλύψει τις ανεπάρκειες και τα τεράστια λάθη που έγιναν στην Αττική.

Η ΕΔΕ που διατάχθηκε περιλαμβάνει τις αστυνομικές υπηρεσίες και στην Κακαβιά η οποία λειτούργησε άψογα, ωστόσο βάλλεται κυρίως από την Αθήνα, επειδή δεν σταμάτησε τους… Κροάτες!

Οι αστυνομικοί της Κακαβιάς είχαν ενημερώσει ενδελεχώς την Αθήνα για την έλευση Κροατικών οχημάτων και στη συνέχεια ακολούθησε πιστά τις οδηγίες που έλαβε. Να κάνει δηλαδή έλεγχο και να ενημερώσει για τα αποτελέσματα.

Οι αστυνομικοί και οι τελωνειακοί προχώρησαν στον απαιτούμενο διαβατηριακό έλεγχο, σε έλεγχο αποσκευών και σε ότι προβλέπεται. Προχώρησαν σε ακριβή καταγραφή του αριθμού των Κροατών που πέρασαν τα σύνορα ενώ κατέγραψαν και τις πινακίδες των οχημάτων τις οποίες απέστειλαν στις αρμόδιες υπηρεσίες του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ουδέποτε είχαν λάβει ενημέρωση ή εντολή για οποιαδήποτε άλλη ενέργεια.

Το περίφημο έγγραφο με εντολές για ελέγχους το οποίο διέρρευσε στα μέσα ενημέρωσης στις υπηρεσίες της Αστυνομίας του Νομού Ιωαννίνων έφτασε στις τέσσερις το απόγευμα της Δευτέρας, όταν οι Κροάτες είχαν φτάσει ήδη… στο Κιάτο!

Εύλογα λοιπόν οι αστυνομικοί της περιοχής είναι οργισμένοι από τις αποφάσεις και τη στάση της ηγεσίας της ΕΛΑΣ, φυσικής και πολιτικής και εύλογα οι πολίτες αναρωτιούνται αν τελικά στην Αττική υπάρχει αστυνομία και υπεύθυνοι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ