Με τον Υπουργό Τουρισμού η Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων

eksi kikilias

Με τη δέσμευση για συνεχή επαφή και συνεργασία, πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείου Τουρισμού συνάντηση μεταξύ του Υπουργού Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια με αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων, που αποτελούνταν από τον Πρόεδρο της κ. Στάθη Σιούτη, τον Γεν. Γραμματέα κ.Θεόδωρο Βαντώλα και το μέλος κα Έφη Εξάρχου. Στη συνάντηση συμμετείχε και η βουλευτής της ΝΔ Ν.Ιωαννίνων κα Μαρία Κεφάλα.

Σε άριστο κλίμα, όπως αναφέρει η Ένωση Ξενοδόχων, συζητήθηκαν θέματα που άπτονται του τουρισμού και απασχολούν τα μέλη της ΕΞΝΙ, όπως επίσης και ζητήματα υποδομών, ενώ ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για τους υπό σύσταση « Οργανισμούς Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμού (DMOS)».

Κατά τη συνάντηση συμφωνήθηκε να υπάρχει συνεχής συνεργασία και επικοινωνία για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος του τουρισμού σε μία σειρά από θέματα, τα οποία μετά τη συνάντηση παραδόθηκαν στον Υπουργό και γραπτώς για να ακολουθήσει στο προσεχές διάστημα συνεχής επικοινωνία, με σκοπό την επίλυση όσο το δυνατόν περισσοτέρων από αυτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ