Με το σταγονόμετρο ο φωτισμός στο Καναλάκι….

KANALAKIΟικονομικό στο ηλεκτρικό ρεύμα που καταναλώνει ο Δήμος Πάργας αποφάσισε να κάνει ο δήμαρχος καταδικάζοντας τους συνδημότες του στην κυριολεξία στο σκοτάδι.

Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής ο Δήμος ανάβει το φωτισμό του Καναλακίου και της ευρύτερης περιοχής Φαναρίου (δεν γνωρίζω αν αυτό ισχύει και για την Πάργα;;;μάλλον όχι) λίγο πριν τις 22:00 και τα σβήνει τις 4:00 τα ξημερώματα αυτό όπως είναι φυσικό έχει ως αποτέλεσμα να ευνοούνται οι κλοπές και άλλες δραστηριότητα που ευνοεί το απόλυτο σκοτάδι.

Ήδη έχουν σημειωθεί τρία κρούσματα κλοπών, μία την Κυριακή που μας πέρασε σε ένα περίπτερο που το “άδειασαν”, μπροστά μάλιστα από το Δημαρχείο και άλλες δύο η μία σε ένα σπίτι όπου μπήκαν όσο απουσίαζαν οι ένοικοι αφαίρεσαν χρυσαφικά αρκετά μεγάλης αξίας και η άλλη αφορά την κλοπή ενός τρέιλερ στο παλαιό πρακτορείο ΚΤΕΛ (δηλ.όχι σε αραιοκατοικημένη περιοχή).

Αυτές οι τρεις κλοπές σημειώθηκαν(με επίσημη καταγγελία στην αστυνομία..υπάρχουν και άλλες μικροκλοπές ποδηλάτων κ.α όπου γνωρίζω προσωπικά χωρίς όμως καταγγελία στην αστυνομία) στο Καναλλάκι σε διάρκεια μόλις δύο εβδομάδων, τι θα επακολουθήσει από το “σχέδιο” λιτότητας που εφαρμόζει ο κ.Λιόλιος;…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ