Με την καθοριστική συμβολή της Apollo

Οι γνωρίζοντες καλά τα του αεροδρομίου Ιωαννίνων σημειώνουν με κάθε ευκαιρία ότι «η Aegean ήταν αυτή που το κράτησε ανοιχτό και η Apollo το απογείωσε».

Η συμβολή του τουριστικού κολοσσού στο χώρο των υπηρεσιών ταξιδιών και αερομεταφορών ήταν πολύ σημαντική καθώς η Apollo έφερε την πρώτη πτήση και την κράτησε παρά τα προβλήματα ανεφοδιασμού που ανέκυψαν.

Προβλήματα που αντιμετωπίστηκαν χάρη στην πίεση των τοπικών αρχών κυρίως όμως στην ανταπόκριση του Υπουργείου Υποδομών. Η πολιτική βούληση άλλωστε για την ανάπτυξη του αεροδρομίου Ιωαννίνων αποτυπώνεται στη χρηματοδότηση για την ολοκλήρωση των έργων επέκτασης και εκσυγχρονισμού.

Με την διακριτικότητα την οποία κινούνται οι άνθρωποι της Apollo άνοιξαν και την φετινή σεζόν στο αεροδρόμιο.

Οι επίσημοι συνεργάτες της εταιρείας και βασικοί παράγοντες της Apollo group και των πτήσεων της στην Ήπειρο,  κ. Έλσα Εξαρχου – Κεντερη (Ιωάννινα) υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την Αξιοβίωτη  Ανάπτυξη Ηπείρου και ο κ. Αντώνης Ζυγούρης (Ακτιο- Πρέβεζα), παρευρέθησαν για να εκπροσωπήσουν την εταιρεία, να καλωσορίσουν το προσωπικό και τους επισκέπτες της πρώτης από τις τρεις πτήσεις που ξεκίνησαν από τις Σκανδιναβικές χώρες, Σουηδία και Δανία .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ