Με στελέχη του Στρατού και της Πυροσβεστικής η λύση στο ΕΚΑΒ- Έρχεται Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου

mitsotakis ypourgeio ygeias

«Αποδέχθηκα την εισήγηση του Υπουργού Υγείας , Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ώστε πιθανότατα και σήμερα να εκδοθεί Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για την αξιοποίηση Ενόπλων Δυνάμεων και Πυροσβεστικής στο ΕΚΑΒ». Αυτό ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τη σύσκεψη στο Υπουργείο Υγείας που διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα.

Ο πρωθυπουργός σημείωσε , επίσης ότι η κυβέρνηση θα εργαστεί για να είναι το σύστημα υγείας αντάξιο των προσδοκιών των Ελλήνων πολιτών. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι σύντομα οι πολιτες να δουν ανακαινισμένα κέντρα υγείας και δημόσια νοσοκομείο, στο πλαίσιο του προγραμματισμού που έχει γίνει με το Ταμείο Ανάκαμψης .

«Έχουμε στα χέρια μας τον μπλε φάκελο που περιγράφει τις δεσμεύσεις για να αυξήσουμε τον βαθμό πρόσβασης και εξυπηρέτησης των πολιτών στο ΕΣΥ», ανέφερε ο κ. Χρυσοχοιδης , προσθέτοντας ότι ο Πρωθυπουργός έδωσε σαφείς οδηγίες .

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στις 10 στην οδό Αριστοτέλους , στη δεύτερη επίσκεψη που πραγματοποιεί σε Υπουργεία , δείχνοντας με αυτό τον τρόπο τη σημασία που δίνει στη δεύτερή της θητεία η κυβέρνηση στον τομέα της Υγείας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χρυσοχοιδης, η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη, οι δύο Υφυπουργοί, Μάριος Θεμιστοκλέους και Δημήτρης Βαρτζόπουλος, καθώς και ο Υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος.

Ο πρωθυπουργός έχει τονίσει ότι η υγεία θα είναι προτεραιότητα στη δεύτερη θητεία του με στόχο την ισότιμη πρόσβαση όλων των πολιτών σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας.

Ο κ. Μητσοτάκης με τις επισκέψεις αυτές θέλει να δείξει ότι, παρά την ξεκάθαρη πολιτική κυριαρχία της ΝΔ, το κυβερνητικό έργο θα πρέπει να τρέξει από την πρώτη μέρα και χωρίς καθυστερήσεις, καθώς η κυβέρνηση για ένα ικανό διάστημα θα πρέπει να είναι και…αντιπολίτευση του εαυτού της.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται την Παρασκευή να βρεθεί στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας καθώς η κυβέρνηση θέλει να βάλει…άνω τελεία για καλοκαιρινές διακοπές τις πρώτες μέρες του Αυγούστου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ