Με πολλές εκδηλώσεις κι εκπλήξεις ο Νοέμβριος

logopublicΤα Public καλωσορίζουν το Νοέμβριο με ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων γεμάτο απρόσμενες και όμορφες εκπλήξεις! Τα καταστήματα στα Ιωάννινα προσμένουν τους μικρούς και αγαπημένους τους φίλους για να διασκεδάσουν μαζί!

ΣΑΒΒΑΤΟ 3/11/2012, 12.00

ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ: ΣΩΣΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ

Μέσα από το πρωτότυπο επιτραπέζιο παιχνίδι Σώσε το Δάσος οι μικροί μας φίλοι μαθαίνουν την σημασία των δασών αλλά και πως επηρεάζονται από τον ανθρώπινο παράγοντα. Τα παιδιά διασκεδάζουν μέσα από τις διάφορες δοκιμασίες του παιχνιδιού, ενώ ταυτόχρονα είναι μάρτυρες θετικών και αρνητικών πράξεων που πραγματοποιούνται στο δάσος, γεγονός που κατευθύνει την πορεία τους στο παιχνίδι.

ΣΑΒΒΑΤΟ 10/11/2012, 12.00

QUIZ SHOW

Ήρθε η ώρα να λάβεις και εσύ μέρος στο πιο πρωτότυπο παιχνίδι ερωτήσεων… Βρες τις διαφορές, απάντησε στις πιο απίθανες ερωτήσεις, πάρε μέρος σε πολύπλοκες δοκιμασίες και εντυπωσίασε το κοινό με τις ικανότητές σου!!! Ήρθε η ώρα να ακονίσεις το μυαλό σου…

ΣΑΒΒΑΤΟ 17/11/2012, 12.00

ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ: ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ

Τα παιδιά διασκεδάζοντας μέσα από το παιχνίδι Κυκλοφοριακή Αγωγή αποκτούν τις πρώιμες γνώσεις σχετικά με την σωστή συμπεριφορά στον δρόμο. Οι μικροί μας φίλοι διαλέγουν το δικό τους όχημα και στόχο έχουν να μεταφέρουν τον επιβάτη τους στην έξοδο ακολουθώντας τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας και ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια!

ΣΑΒΒΑΤΟ 24/11/2012, 12.00

Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ-Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ο Πεφταστέρης-ο άρχοντας όλων των παραμυθιών επιστρέφει και με την βοήθεια των παιδιών κάνει άνω-κάτω όλα τα παραμύθια για να λύσει το μεγαλύτερο μυστήριο όλων των εποχών. Ποιός έκλεψε την κοκκινοσκουφίτσα??? Μια ξεκαρδιστική διαδραστική παράσταση, με πρωταγωνιστές τα παιδιά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ