Με πέντε αθλητές ο ΝΟΙ στο παγκόσμιο κύπελλο

kopilasia1Την πρώτη επίσημη αγωνιστική εμφάνισή τους για την φετινή χρονιά, ενόψει μάλιστα των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, θα πραγματοποιήσουν τις επόμενες ημέρες οι δύο παγκόσμιοι πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων Γιάννης Τσίλης και Γιώργος Τζιάλλας.

Οι δύο Γιαννιώτες κωπηλάτες θα αγωνιστούν με την Τετράκωπο άνευ, δηλαδή με το πλήρωμα με το οποίο θα τρέξουν και στους Ολυμπιακούς, στο πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο Κωπηλασίας που θα διεξαχθεί από την ερχόμενη Παρασκευή ως την Κυριακή στο Βελιγράδι.

Μαζί με τους Σ. Παπαχρήστο και Γ. Χρήστου θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους έχοντας ως αντιπάλους πληρώματα τα οποία θα συναντήσουν και τον Αύγουστο στο Λονδίνο.

Εκτός από τους Τσίλη και Τζιάλλα, τρεις ακόμη πρωταθλητές του Ν.Ο.Ι. βρίσκονται ήδη στο Βελιγράδι με την αποστολή της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας. Πρόκειται για τους Χρήστο Κουτσιαύτη και Αποστόλη Λαμπρίδη, οι οποίοι θα αγωνιστούν μαζί στη Δίκωπο άνευ και την Ελένη Διαμάντη που θα τρέξει με το Διπλό Σκιφ Γυναικών. Οι τρεις αυτοί νεαροί αθλητές, οι οποίοι ήδη πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, αποτελούν μεγάλη ελπίδα της Γιαννιώτικης Κωπηλασίας. Κάτι που αναμένεται να επιβεβαιώσουν και με την εμφάνισή τους στο Βελιγράδι τις επόμενες ημέρες.

Σημειώνεται ότι στο πρώτο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο θα πάρουν μέρος 662 αθλητές από 43 συνολικά χώρες. Πράγμα που σημαίνει ότι το επίπεδο είναι ιδιαίτερα ψηλό και η πρόκληση για τους τέσσερις Γιαννιώτες κωπηλάτες αλλά και τους υπόλοιπους Έλληνες αθλητές είναι πολύ μεγάλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ