Με λαμπρότητα ολοκληρώθηκε η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου- Φωτορεπορτάζ

PARELASH28 1Με ιδιαίτερη λαμπρότητα η Ήπειρος, τίμησε την επέτειο του ΟΧΙ, επέτειο που γράφτηκε στα βουνά της και στα βουνά της Αλβανίας.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με τις παρελάσεις που έγιναν σε Γιάννινα, Άρτα, Πρέβεζα και Ηγουμενίτσα και τις οποίες παρακολούθησε πλήθος κόσμου.

Στα Γιάννινα οι κεντρικοί δρόμοι και η πλατεία γέμισαν ασφυκτικά από κόσμο που καταχειροκρότησαν τους μαθητές και τα τμήματα των ένοπλων δυνάμεων.

PARELASH28 2PARELASH28 3PARELASH28 4PARELASH28 5PARELASH28 6PARELASH28 7PARELASH28 8PARELASH28 9PARELASH28 10PARELASH28 11PARELASH ANTISTASH

Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Υγείας Αντώνης Μπέζας ενώ παραβρέθηκαν οι πολιτικές, στρατιωτικές κι αστυνομικές αρχές του τόπου.

Η παρέλαση ολοκληρώθηκε χωρίς να δημιουργηθούν επεισόδια. Μία ολιγομελής ομάδα νέων η οποία πέταξε φυλλάδια με αντιφασιστικό περιεχόμενο δεν έφτασε μέχρι την κεντρική πλατεία.

Οι πολιτικοί με τις δηλώσεις τους έστειλαν μήνυμα αισιοδοξίας ενώ, όπως ήταν αναμενόμενο δεν έλειψαν οι εκτενείς αναφορές στη νίκη ενάντια στο φασισμό, η οποία μένει πάντα επίκαιρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ