Με Καβάφη στο στίβο της πολιτικής!

MIXOSΗ στενή του σχέση με τον Αντώνη Σαμαρά χρονολογείται από την εποχή της Πολιτικής Άνοιξης. Συνεργάτης του τότε και υποψήφιος βουλευτής του κόμματος. Ανήκει στην κατηγορία αυτών όμως που δεν διαφημίζουν τη σχέση τους με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Η απουσία λοιπόν κάθε ίχνους αλαζονείας είναι στοιχείο που εκτιμάται από τον κόσμο και έτσι τον κάνει ιδιαίτερα αγαπητό στο Νομό Άρτας.

Ο κ. Χριστόφος Μίχος φέρεται να αποτελεί ένα από τα νέα –δυνατά πρόσωπα- του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή.

Ο ίδιος, συντονισμένος πλήρως με την εποχή, έθεσε σε λειτουργία το προσωπικό του ιστολόγιο. Και στο κείμενο που επέλεξε για το καλωσόρισμα των ηλεκτρονικών επισκεπτών αποτυπώνεται η πολιτική ποιότητα.

Πρόκειται για έναν συνδυασμό ποίησης και πολιτικής που πράγματι κάνει την διαφορά.

Γράφει λοιπόν ο κ. Χριστόφος Μίχος:

Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη, να εύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος, γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις…
Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλές Ιθάκες, όπως και οι στόχοι που θέτουμε στη ζωή μας. Κάθε φορά που επιτυγχάνουμε ένα στόχο θέτουμε έναν επόμενο και έτσι συνεχίζουμε τις προσπάθειες να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στη ζωή μας. Κάθε φορά που φτάνουμε στην Ιθάκη, θέτουμε έναν υψηλότερο στόχο και συνεχίζουμε την πορεία μας προς τη νέα Ιθάκη, προς το νέο στόχο που θέσαμε. Η Ιθάκη, δεν μας προσφέρει τίποτε περισσότερο πέρα από το ταξίδι για να φτάσουμε σ΄ αυτήν. Έστω και γι΄ αυτό όμως αξίζει κάθε προσπάθεια.
Αξίζει όλη μας την αφοσίωση και όλη μας την ευγνωμοσύνη, που μας κρατά σε μια διαρκή εγρήγορση και προσπάθεια για τη χώρα μας, ιδιαίτερα τώρα που περικυκλώθηκε από “Λαιστρυγόνες και Κύκλωπες”…
Μ΄ αυτές τις σκέψεις, σας καλωσορίζω στο ιστολόγιό μου και ευελπιστώ αυτός ο χώρος να γίνει χώρος ανταλλαγής απόψεων και προβληματισμών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ