Με δύσκολο αντίπαλο ο ΠΑΣ Γιάννινα

xristopoylosΣτα τεχνικά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του Αστέρα Τρίπολης στάθηκε κυρίως ο Γιάννης Χριστόπουλος ο οποίος τόνισε ότι ο αντίπαλος του ΠΑΣ την Κυριακή είναι μία καλοδουλεμένη ομάδα.

Όμως παρ’ ‘όλα αυτά ο ΠΑΣ θα πάει προετοιμασμένος για ένα θετικό αποτέλεσμα παρά τις σημαντικές απουσίες (Πάντος, Ντάσιος και Πατσατζόγλου) αλλά και τις καιρικές συνθήκες οι οποίες δυσκολεύουν να δουλέψει καλύτερα η ομάδα στις προπονήσεις.

Για τον αγώνα στην Τρίπολη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έρχεται ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μας την Κυριακή. Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μία καλά δουλεμένη ομάδα και μπορεί να παίζει με πολλά διαφορετικά στυλ ποδοσφαίρου. Να πιέζει ψηλά, να κάνει μία πολύ καλά οργανωμένη άμυνα πίσω, να παίζει απέναντι σε κλειστές άμυνες, να παίζει κόντρα επίθεση, και όπως καταλαβαίνεται το έργο που θα έχουμε θα είναι δύσκολο.

Εμείς προσπαθούμε να ετοιμαστούμε γι’ αυτό το παιχνίδι όσο το δυνατόν καλύτερα. Βέβαια έχουμε δυσκολίες. Μεγαλύτερη δυσκολία για εμάς είναι τα γήπεδα. Οι καιρικές συνθήκες δεν μας επιτρέπουν να δουλέψουμε με τον τρόπο που θέλουμε, και αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για εμάς.

Θα προσπαθήσουμε αυτοί που θα είμαστε στην αποστολή, την Κυριακή να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι, για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του αγώνα και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για την προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα αυτό και αν θα υπάρχουν απουσίες: «Θα υπάρχουν κάποιες απουσίες. Δεν θα έχουμε σίγουρα στην αποστολή τον τραυματία Ντάσιο και τον τιμωρημένο Πάντο. Η ιδιαιτερότητα είναι ότι και οι δύο αυτοί παίκτες αποτελούν λύση για το δεξί άκρο της άμυνας. Θα απουσιάσει ο Χρήστος Πατσατζόγλου, ο οποίος έχει πάρει άδεια από μένα για 2-3 μέρες για προσωπικούς του λόγους.

Από εκεί και μετά υπάρχουν κάποια μικροπροβλήματα τα οποία θα τα ξεπεράσουμε».

Σε ερώτηση αν θα είναι στην αποστολή ο Κολοβέτσιος, απάντησε: «Το πιθανότερο».

Αν μπορεί ο ΠΑΣ να κάνει παιχνίδι κατοχής στην Τρίπολη κόντρα σε μία ομάδα η οποία χτυπάει κυρίως με αντεπιθέσεις: «Η ομάδα της Τρίπολης όπως είπα και πριν, μπορεί να παίξει σε κλειστές άμυνες, και να χτυπήσει και στην κόντρα επίθεση. Το ίδιο όμως νομίζω ότι είμαστε και εμείς. Είμαστε ομάδα η οποία μπορεί να αλλάζει πρόσωπο στο παιχνίδι μας, ανάλογα με τις συνθήκες και τις ανάγκες.

Πιστεύω ότι και εμείς μπορούμε να κάνουμε κατοχή μπάλας και να κάνουμε παιχνίδι κυριαρχίας σ’ αυτό το γήπεδο, αλλά μπορούμε, νομίζω και εμείς, να χτυπήσουμε στις κόντρα επιθέσεις».

Για την εικόνα του πρωταθλήματος και κάποια περίεργα, μη αναμενόμενα αποτελέσματα: «Δεν θα θεωρούσα τα αποτελέσματα αυτά περίεργα. Σίγουρα η δυναμική των περισσοτέρων ομάδων είναι σε κοντινά επίπεδα.

Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα αγωνιστική με αγωνιστική γίνεται πιο ανταγωνιστικό. Ακόμη και κάποιες ομάδες οι οποίες τις πρώτες δύο με τρεις αγωνιστικές είχαν κάποια προβλήματα είτε γιατί άργησαν να οργανώσουν το ρόστερ τους, είτε είναι πολύ νέες ομάδες, είτε είχαν κάποια άλλα θέματα, νομίζω ότι αυτές δυναμώνουν και γίνονται πιο ανταγωνιστικές στη συνέχεια.

Οπότε το ενδιαφέρον θα παραμείνει ζεστό μέχρι το τέλος πιστεύω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ