Με δυναμική η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ

Σε ένα πυκνό ακροατήριο πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία εν όψει των ευρωεκλογών.

Στην εκδήλωση μίλησε ο Υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης, ο αντιπρόεδρος της ΑΔΕΔΥ και υποψήφιος ευρωβουλευτής Γιώργος Πετρόπουλος και τα μέλη του συντονιστικού της εκλογικής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νίκος Μπίστης, Γιώργος Παναγιωτόπουλος και Γιάννης Ραγκούσης.

Ο Υπουργός Επικρατείας εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη επισημαίνοντας ότι αναγκάστηκαν να ομολογήσουν  ότι το πρόγραμμά τους ισοπεδώνει κάθε έννοια κοινωνικού κράτους.

Παράλληλα αναφέρθηκε  στις σημαντικές παρεμβάσεις της κυβέρνησης και των υπουργείων για την στήριξη της κοινωνίας, της παιδείας και της υγείας όσο και τον τομέα των υποδομών.

Ο ίδιος εξέφρασε την αισιοδοξία του για το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής.

Οι υπόλοιποι ομιλητές ανέδειξαν την προοδευτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, ως του πολιτικού χώρου που αποτελεί τον ισχυρότερο πόλο αντιμετώπιση της Νέας Δημοκρατίας.

Τα βασικά σημεία των ομιλιών ήταν η ανάδειξη του προοδευτικού χώρου που συγκεντρώνεται στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ως ο ισχυρότερος πόλος αντιμετώπισης της ΝΔ και του νεοφιλελευθερισμού στην Ελλάδα, σε αντιστοίχιση ανάλογων κινήσεων και στην Ευρώπη με τη σοσιαλδημοκρατία να στρέφεται προς τα αριστερά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ