Με… δώρα στην Πρέβεζα ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών

petsas preveza

Την ένταξη δύο σημαντικών έργων , την ανέγερση  διαδημοτικού Μουσικού Σχολείου στην Πρέβεζα και την ανάπλαση του Κάστρου του Παντοκράτορα στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής  του στο Δημαρχείο Πρέβεζας, ο  αν. Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας.

Ο κ. Πέτσας  μιλώντας στο Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο και τους συνεργάτες του  ανέφερε ότι η ένταξη θα γίνει άμεσα ενώ τα έργα που χρηματοδοτηθούν υπερβαίνουν τα 13 εκ. ευρώ.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών επισκέφθηκε την Πρέβεζα ως επικεφαλής κλιμακίου της Ν.Δ στο οποίο συμμετείχαν ακόμη ο βουλευτής Πρέβεζας Στέργιος Γιαννάκης, οι βουλευτές Ασημίνα Σκόνδρα, και  Αθανάσιος Λιούτας και ο Γενικός  Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κωνσταντίνος Μπαγινέτας ενώ τους συνόδευσε κλιμάκιο  της ΔΕΕΠ Ν.Δ   Πρέβεζας  με επικεφαλής τον πρόεδρο Νίκο Σολδάτο.

Μετά την συνάντησή του με τον Μητροπολίτη  επισκέφθηκε το Δημαρχείο όπου  τον υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος και οι συνεργάτες του ( ο πρόεδρος του Δημοτικού  Συμβουλίου Λεωνίδας Αργυρός και οι αντιδήμαρχοι Γιάννης  Δαρδαμάνης Κώστας Ακρίβης,  Γρηγόρης Κουμπής, Γιώργος Σαριάνογλου και Νίκος Παγγές).

Ο  κ. Γεωργάκος ενημέρωσε τον  κ.Πέτσα για τα έργα στο παραλιακό μέτωπο και το λιμάνι, ενώ  κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που ακολούθησε στο Δημαρχείο τον ευχαρίστησε  για την  στήριξη του Υπουργείου κατά τη  δύσκολη περίοδο της πανδημίας.

Ο  Δήμαρχος Πρέβεζας (όπως και όλοι οι παρευρισκόμενοι) άκουσε με ικανοποίηση την ανακοίνωση του  κ.Πέτσα για την  επικείμενη ένταξη των δύο έργων, υπογραμμίζοντας ότι  η προσπάθεια ανέγερσης έχει ξεκινήσει εδώ και παρά πολλά χρόνια,  ενώ για το Κάστρο του Παντοκράτορα (όπως ανέφερε ένα από τα 10 ομορφότερα της χώρας) προβλέπεται αντιστήριξη περιμετρικά των τειχών και μια  ανάπλαση.

Ακολούθησε συζήτηση και για άλλα θέματα, ενώ αμέσως μετά   το  κλιμάκιο της Ν.Δ αναχώρησε  για το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ