Ματσάγκας- Γαρδίκος μαζί την Ζίτσα

Σε προεκλογικούς ρυθμούς μπαίνουν σταδιακά και οι μικρότεροι Δήμοι της Ηπείρου.

Ένα νέο σκηνικό επιθυμούν να δημιουργήσουν στο Δήμο Ζίτσας, τον πέμπτο μεγαλύτερο της Ηπείρου, οι παρατάξεις Αυτοδιοικητική Ενότητα του Βασίλη Γαρδίκου και Ριζοσπαστική Ανατροπή του Μανώλη Ματσάγκα.

Στόχος τους είναι η συνεργασία και η κοινή κάθοδο στις εκλογές του Μαίου και προς την κατεύθυνση αυτή θα πραγματοποιήσουν στις 8 Οκτωβρίου ανοιχτή συνέλευση.

Η συνέλευση θα γίνει στις επτάμισι το βράδυ στην αίθουσα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, στο παλαιό Δημαρχείο Ελεούσας και αποσκοπεί στην διαμόρφωση ιδρυτικής διακήρυξης της Συνεργασίας.

“Οι δημοτικές παρατάξεις «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» και «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» κατά τη διάρκεια των τεσσάρων χρόνων συζήτησαν, συνεργάστηκαν σε επιμέρους θέματα, ανέλαβαν πρωτοβουλίες στο Δημοτικό Συμβούλιο, δημιούργησαν κλίμα συνεργασίας και εμπιστοσύνης.

Σήμερα θεωρούν ότι έφτασε η ώρα να παραμερισθούν οι όποιες διαφορές, ότι έφθασε η ώρα της συνεργασίας και της ευρείας συμμετοχής ώστε να αντιμετωπισθούν τα σημαντικά προβλήματα που βιώνει ο δημότης. Η θέσπιση της απλής αναλογικής ανοίγει το δρόμο για λειτουργία του Δήμου σε δημοκρατική βάση, βασισμένη στη σύνθεση και όχι στη διαίρεση. Αρωγός και συμμέτοχος στη δημιουργία νέας μεγάλης δημοτικής συνεργασίας (παράταξης) πρέπει να είναι ο κάθε δημότης που πιστεύει στο εγχείρημα”, τονίζεται στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ