Μάθαμε τον Υφυπουργό αλλά και τον υποψήφιο!!!

TOYRISMOYΟ Υφυπουργός Τουρισμού Πέτρος Αλεβιζάτος μπορεί να μην ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην Ήπειρο. Τώρα όμως δόθηκε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να τον μάθουν περισσότεροι. Και η ευκαιρία ήρθε μέσω του κ. Γιώργου Στύλιου, ο οποίος στην ανακοίνωσή του, υπογράφει ως υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Άρτας.

Η ανακοίνωση του κ. Στύλιου μπορεί να χωρέσει πολλά σχόλια κι αυτό γιατί μάλλον δεν παρακολούθησε ότι η ανακοίνωση της παραχώρησης που Ξενία Άρτας έχει ανακοινωθεί εδώ και μέρες. Το νομοσχέδιο μάλιστα προέβλεπε την παραχώρηση στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας και η δήλωση του κ. Στύλιου ότι θα γίνει στο Δήμο και ο ίδιος θα ενημερώσει το Δήμαρχο και τους επικεφαλείς των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει αντιδράσεις στην Άρτα ακόμη και μέσα στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας.

Το χαρακτηριστικό απόσπασμα από την ανακοίνωση του κ. Στύλιου έχει ως εξής: «Ο Γιώργος Στύλιος επισήμανε την ιδιαίτερη περιβαλλοντική και οικολογική σημασία της ευρύτερης περιοχής του Αμβρακικού για το Νομό Άρτας, την Ελλάδα και την Ευρώπη. Η συγκεκριμένη περιοχή μπορεί να αποτελεί έναν από τους μοναδικούς προορισμούς Οικολογικού Τουρισμού.

Τέλος συζήτησαν για το Ξενία και το ρόλο που μπορεί να έχει στην ανάδειξη και την ανάπτυξη της πόλης της Άρτας. Ο υφυπουργός κος. Αλεβιζάτος ενημέρωσε το Γιώργο Στύλιο ότι το κτίριο του Ξενία καθώς και ένα μέρος του περιβάλλοντος χώρου θα παραχωρηθεί στο Δήμο Άρτας. Η συγκεκριμένη απόφαση θα υλοποιηθεί με διάταξη νόμου που θα συμπεριληφθεί στο νομοσχέδιο για τον αθλητισμό. Το νομοσχέδιο έχει προγραμματιστεί να συζητηθεί την προσεχή εβδομάδα στη Βουλή.

Ο Γιώργος Στύλιος θα επικοινωνήσει με το δήμαρχο κο Γιάννη Παπαλέξη και τους αρχηγούς των δημοτικών παρατάξεων ώστε να τους ενημερώσει για αυτή την ευχάριστη εξέλιξη.

Γιώργος Στύλιος

Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Άρτας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ