Η συγκλονιστική μαρτυρία της 74χρονης από τη Χρυσοβίτσα

GRIOYLA 10 14

GRIOYLA 10 14Τέσσερις περίπου ώρες έμεινε δεμένη η 74χρονη από τη Χρυσοβίτσα, όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με τους δύο αγνώστους, που απαιτούσαν να τους δώσει χρήματα.

Μάλιστα οι δύο δράστες δεν δίστασαν να της πούνε ότι σκότωσαν το γιό της και θα σκοτώσουν και την ίδια! Και έζησε με την αγωνία για την τύχη του παιδιού της μέχρι αργά το απόγευμα που εντοπίστηκε δεμένος χειροπόδαρα.

«Με απειλούσαν με το όπλο που είχαν. Μου έλεγαν ότι σκότωσαν το παιδί. Μου ζητούσαν χρήματα… Δεν έχω λεφτά τους έλεγα… Αλλά εκείνοι συνέχισαν να ρωτάνε: Που είναι τα λεφτά… Θα σε σκοτώσουμε και σένα..».

Η μαρτυρία της κ. Βάγιας συγκλονίζει. Με σοβαρά προβλήματα υγείας, σχεδόν ανάπηρη, έζησε τον χειρότερο εφιάλτη της ζωής της.

«Με άφησαν δεμένη στον καναπέ της κουζίνας. Δεν ξέρω πόσες ώρες έμεινα.. Δεν μπορώ να θυμηθώ… Λύθηκα μόνη μου και κάλεσα την αστυνομία. Μόνο η αστυνομία ήρθε. Μόνο η αστυνομία ενδιαφέρθηκε για την τύχη μας… Δεν ήξερα που είναι το παιδί μου. Αν είναι ζωντανό ή όχι… Το βρήκαμε διακόσια μέτρα μακριά, δεμένο χειροπόδαρα και φιμωμένο», λέει η 74χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με την μαρτυρία της οι δύο άγνωστοι δράστες, που μπήκαν με το κυνηγετικό όπλο, έκαναν το σπίτι άνω κάτω.

Έψαξαν τα πάντα.

Δεν βρήκαν χρήματα. Πήραν μόνο την κυνηγετική καραμπίνα που κατείχε ο 45χρονος γιος της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ