Μαρκουλάκης – Κιμούλης έρχονται με τον “Σλουθ”

KIMOYLISΗ αστυνομική κωμωδία «Σλουθ» (Sleuth), το αριστούργημα του (Anthony Shaffer), παρουσιάζεται με τεράστια επιτυχία, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Ο Γιώργος Κιμούλης στο ρόλο του μηχανορράφου Άντριου Γουάικ και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στο ρόλο του νεότερου άνδρα, του Μίλον Τιντλ αποτελούν ένα εκρηκτικό θεατρικό δίδυμο.

Εκεί που ο θύτης γίνεται το θύμα και εκεί που το θύμα εκδικείται τον θύτη, οι δυο άντρες συναινούν σε ένα ευφυές μεν αλλά σχεδόν αυτοκαταστροφικό παιχνίδι, στο οποίο οι ρόλοι συχνά αντιστρέφονται.

Βιτριολικό χιούμορ, τολμηρές ανατροπές στην πλοκή που κόβουν την ανάσα και ξεγελούν με απρόβλεπτο τρόπο. Σασπένς και αγωνία που αφθονούν. Διαμάχη και φθόνος ανάμεσα σε έναν ώριμο και έναν νεότερο άνδρα. Η μέχρι τελικής πτώσης σύγκρουση δύο ανδρών που έχει ως στόχο την κατάκτηση μιας γυναίκας και την κοινωνική καταξίωσή τους.

Το γνήσιο πάθος από τους δύο ερμηνευτές, η δυνατή χημεία μεταξύ τους και οι συναρπαστικές σκηνές έκαναν το κοινό να αγαπήσει την παράσταση και να της χαρίσει δύο βραβεία αντρικού ρόλου και βραβείο καλύτερης παράστασης.

Ο Άντονι Σάφερ, από τους πιο επιτυχημένους θεατρικούς συγγραφείς και σεναριογράφους της Βρετανίας, κατέκτησε παγκόσμια φήμη με το θεατρικό έργο του «Σλουθ», το οποίο σημείωσε μία από τις πιο εντυπωσιακές εισπρακτικές επιτυχίες της δεκαετίας του ’70.

Γιάννενα: Σάββατο 3 Μαρτίου, αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας» Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών. Ώρα: 9 μ.μ.

Γενική είσοδος: 20€. Φοιτητές – μαθητές – πολύτεκνοι- ΑΜΕΑ- άνεργοι: 15€.

Προπώληση εισιτηρίων: 11-1 το πρωί και 6-9 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο, 26510-83940, 26510 – 83961, στο Rock Shop (Πουτέτση 1α) και στο κατάστημα ΙΡΙΣ (Γρ. Σακκά 20).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ