Μ. Κάτσης: Τι δηλώνει για την εκ νέου υποψηφιότητα

marios katsis

Ευχαριστίες για την ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του απευθύνει ο Μάριος Κάτσης στον ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία μετά την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων και παράλληλα καλωσορίζει την Άννα Στεργίου και τον Γιάννη Γόγολο που μετέχουν στο ψηφοδέλτιο του Νομού Θεσπρωτίας.

Στην ίδια δήλωση τονίζει ότι η Θεσπρωτία τα τελευταία τέσσερα χρόνια έκανε βήματα προς τα πίσω.

«Ποτέ άλλοτε καμία κυβέρνηση δεν έκανε τόση ζημιά σε τόσο σύντομο χρόνο στο νομό μας σε στρατηγικούς τομείς,  που παρά τα δύσκολα χρόνια που προηγήθηκαν, αναπτυσσόταν και προόδευε. Το ξεπούλημα του ΟΛΗΓ πακέτο με το παράκτιο μέτωπο του νομού, το κλείσιμο του ΤΕΙ και ο αποκλεισμός της Θεσπρωτίας από τον πανεπιστημιακό χάρτη, η έλλειψη χρηματοδότησης του νομού για νέα έργα και ο αποκλεισμός του από τα κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης, ο μαρασμός του κάμπου και των κτηνοτρόφων που υποφέρουν από την εκτόξευση του κόστους παραγωγής και η επίθεση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και στον τουρισμό που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της τοπικής οικονομίας έχουν δημιουργήσει ένα ζόφο και μια μιζέρια που δεν μας αξίζει.

Σε όλα αυτά προστίθενται και το ύφος και το ήθος άσκησης της εξουσίας σε τοπικό επίπεδο. Η καθεστωτική συμπεριφορά, η αλαζονεία, ο πελατειασμός της διαφθοράς και της εκδικητικότητας και η συγκέντρωση όλων των εξουσιών σε ένα πρόσωπο που καλύπτει την ανικανότητά του με παλαιοκομματισμό και ψέμα, έχουν δημιουργήσει ένα συλλογικό συναίσθημα που αποτυπώνεται στη φράση «δεν πάει άλλο» αναφέρει.

Ο Μάριος Κάτσης απευθύνει πρόσκληση προς όλους να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ και δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να δουλεύει με την ίδια συνέπεια.

«Προσωπικά δεν κρύφτηκα ποτέ στα δύσκολα και σήκωσα το βάρος της ευθύνης που μου αναλογεί σε ταραχώδεις και ιστορικές στιγμές για την πατρίδα όσο καλύτερα μπορούσα. Πλέον με εμπειρία και ωριμότητα, με περισσότερη γνώση των δυσκολιών και των δυνατοτήτων του νομού, δίπλα στον οποιοδήποτε πολίτη, έντιμα και αδιαμεσολάβητα, με επίγνωση του πού ανήκουμε και ποιους εκπροσωπούμε, θα δώσουμε και αυτή τη μάχη. Στο κοινοβούλιο, στους αγώνες, στα καφενεία, στις πλατείες, στους δρόμους, όπου ζουν και αναπνέουν οι άνθρωποι του μόχθου, της δημιουργίας, της νεολαίας, των απομάχων της ζωής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ