Μ’ ένα μοιρολόι και χιλιάδες πολίτες στην πλατεία και τους δρόμους των Ιωαννίνων

giannena poreia plateia

Ένα Ηπειρώτικο μοιρολόι.. Μ΄αυτό και με χιλιάδες εργαζόμενους, νέους, φοιτητές και μαθητές γέμισε για μία ακόμη φορά η πλατεία και το κέντρο των Ιωαννίνων.

Ημέρα γενικής απεργίας με αφορμή την τραγωδία των Τεμπών και με κοινό αίτημα να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση των αιτιών και τιμωρία των ενόχων.

Η ανταπόκριση στο κάλεσμα που είχαν απευθύνει Εργατικό Κέντρο, ΑΔΕΔΥ, σωματεία, συνδικαλιστικές οργανώσεις και φοιτητικοί σύλλογοι ήταν και πάλι τεράστια.

Ο Νίκος Μελισόβας, μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων σε δηλώσεις που έκανε τόνισε ότι «για μία ακόμη φορά διεκδικούμε να σταματήσουν να μετράται η ζωή ως κόστος. Πρέπει να μπει φρένο σε αυτές τις πολιτικές και θα είμαστε εδώ να το διεκδικούμε».

Εκ μέρους της ΑΔΕΔΥ, ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος Χρήστος Γρίβας επιτέθηκε στην Κυβέρνηση τονίζοντας ότι θέλει να βάλει όλους τους εργαζόμενους στο στόχαστρο. Καυτηρίασε την προσπάθεια που γίνεται να στραφεί η κοινωνία ενάντια στους εργαζόμενους του δημόσιου τομέα  και υπογράμμισε ότι κοινό αίτημα είναι η διερεύνηση των πραγματικών αιτιών που οδήγησε στην τραγωδία των Τεμπών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ