Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος 99χρονης

DRASH1

DRASH1Στα ίχνη των δραστών και στη συνακόλουθη εξιχνίαση ληστείας σε βάρος ηλικιωμένης, που έλαβε χώρα τον περασμένο Απρίλιο στη Βασιλική Ιωαννίνων, οδήγησε η μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Γραφείο Συλλογής & Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πληροφοριών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Ηπείρου.

 

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 32 και 42 ετών (άνδρας – γυναίκα), οι οποίοι μαζί με ένα ακόμη άτομο που αναζητείται, εμπλέκονται σε ληστεία σε βάρος ημεδαπής, ηλικίας 99 ετών, που έγινε στις 10-04-2013 στο σπίτι της στη Βασιλική Ιωαννίνων.

Υπενθυμίζεται ότι την 10-04-2013, άγνωστος δράστης είχε εισέλθει στην οικία της ηλικιωμένης και με χρήση λεκτικής και σωματικής βίας, αφού τη δέσμευσε, αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (900) ευρώ.

Στη συνέχεια, ο αλλοδαπός άνδρας διέφυγε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο συνεργοί του.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των αλλοδαπών δραστών υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για την πλήρη διαλεύκανση της εγκληματικής δράσης τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ