Λεωφορειακή γραμμή για Σόφια και Φιλιπούπολη

LEOFOREIOTα Ιωάννινα απέκτησαν πλέον την δική τους λεωφορειακή γραμμή που θα τους συνδέει κάθε βδομάδα με την Βουλγαρία και συγκεκριμένα με την Σόφια και την Φιλιπούπολη.. Το πρώτο δρομολόγιο έγινε την περασμένη Κυριακή από την πόλη μας στις 4 το απόγευμα και θα πραγματοποιείται κάθε Κυριακή όλο το χρόνο την Ίδια ώρα. Από την Φιλιπούπολη η αναχώρηση θα είναι κάθε Παρασκευή στις 18.30 και από την Σόφια στις 21.00.

Το σχετικό συμβόλαιο συνεργασίας υπογράφηκε από το Γραφείο Γενικού Τουρισμού της πόλης μας Kirousis Travel, με τον γνωστή εταιρεία της Σόφιας «ΜΤΤ-SOFIA», η oποία στην Ελλάδα, συνεργάζεται και με τον ΟΣΕ για τις λεωφορειακές γραμμές μεταξύ των δύο χωρών.

Σε πρώτη φάση η συγκοινωνία από τα Ιωάννινα περιλαμβάνει ένα δρομολόγιο την εβδομάδα και θα προστίθενται επιπλέον όταν είναι αυξημένη η επιβατική κίνηση.

Επίσης θα δρομολογούνται λεωφορεία για γκρούπ Βούλγαρων τουριστών που θα έρχονται για τουριστικές περιηγήσεις στην Ήπειρο, ενώ από την ΜΤΤ θα προσφέρονται φθηνά πακέτα για Ηπειρώτες που θέλουν να επισκεφθούν τα χειμερινά θέρετρα της γειτονικής χώρας (Μπάνσκο, Μπόροβετς κ.λ.π.) ή να περιηγηθούν σε διάφορες περιοχές της χώρας. Ο Όμιλος ΜΤΤ εκτός από λεωφορειακές γραμμές, δραστηριοποιείται και στον εισερχόμενο και εξερχόμενο Τουρισμό της Βουλγαρίας, με μεγάλη επιτυχία. Εισιτήρια και πληροφορίες στο Kirousis Travel Ναπ. Ζέρβα 7-9 τηλ.2651073759.

-Η επόμενη κίνηση του Kirousis Travel είναι η συνεργασία με μεγάλο Γραφείο Τουρισμού της Γεωργίας, για την προσέλκυση τουριστών κυρίως τους θερινούς μήνες, για διακοπές στα Παράλια της Ηπείρου, την Λευκάδα, και την Κεφαλλονιά, που θα είναι αποκλειστικός συνεργάτης. Οι λεπτομέρειες αυτής της σημαντικής για τον τοπικό τουρισμό συνεργασίας, θα ολοκληρωθούν σύντομα και θα υπογραφούν τα σχετικά συμβόλαια. Στους σχεδιασμούς είναι και κάλυψη της Νότιας Αλβανίας για ημερήσιες εκδρομές γνωριμίας της γειτονικής χώρας, με κέντρο αναχώρησης και επιστροφής, τα Γιάννινα. Το ενδιαφέρον των Γεωργιανών τουριστών για τας παράλια και τα νησιά του Ιουνίου είναι έντονο, γιατί μεγάλοι αριθμοί από αυτούς που επισκέφθηκαν τα νησιά του Αιγαίου, την Χαλκιδική και τ5ην Κρήτη θέλουν να γνωρίσουν και την υπόλοιπη Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ