Λαϊκή αγορά στη θέση της αγροτικής

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι ενέργειες του Δήμου Πρέβεζας για τη λειτουργία Λαϊκής Αγοράς στο ίδιο σημείο όπου λειτουργούσε η Αγροτική Αγορά

Σύμφωνα με το Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Νίκο Γεωργάκο ο οποίος μίλησε στη Δημοτική Ραδιοφωνία η νέα αγορά θα είναι πλέον Λαϊκή και θα συμπεριλάβει και τους αγρότες που θα διαθέτουν εκεί τα προϊόντα τους.

Όπως είπε σύντομα θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία συγκέντρωσης των απαραίτητων δικαιολογητικών για την αδειοδότησή της την οποία συντονίζει ο αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου Γρηγόρης Κουμπής.

Ένα ακόμη μείζον θέμα στο οποίο αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Πρέβεζας είναι ο κορεσμός του υπάρχοντος κοιμητηρίου και η δημιουργία νέου στην Αγ.Τριάδα.

Όπως ανέφερε ο κ. Γεωργάκος το θέμα του νέου κοιμητηρίου έχει ακόμη αρκετό δρόμο αφού πρέπει να τροποποιηθούν και να εγκριθούν μελέτες ,με βασική τη γεωλογική για την επικαιροποίηση της οποίας ο Δήμος έχει ήδη μεριμνήσει, ενώ για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στην παρούσα φάση θα «προκριθεί» μέσω ενημερωτικής καμπάνιας το σχέδιο των εκταφών (στην επέκταση του κοιμητηρίου) και η χρησιμοποίηση του οστεοφυλακίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ