Λ. Νάτσης: Την Κυριακή τα σπουδαία..

Θολό παραμένει το τοπίο στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ και την παράταξη «Πολίτες για την Ανατροπή» εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου. Και το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει την Κυριακή καθώς ο Λάζαρος Νάτσης, καλεί σε συγκέντρωση μέλη και φίλους της παράταξής του προκειμένου να συζητήσουν την πορεία προς τις εκλογές.

Οι παρατάξεις έχουν την αυτονομία τους, διαμήνυσε ο Λάζαρος Νάτσης απευθυνόμενος ουσιαστικά και σε μέλη του κόμματός του που τάσσονται κατά της αυτόνομης καθόδου και υπέρ των συνεργασιών με άλλες αυτοδιοικητικές κινήσεις.

Υπέρ των συνεργασιών και της διεύρυνσης είναι και ο ίδιος, φαίνεται όμως πως την εννοεί διαφορετικά. Ουσιαστικά με διατήρηση της υπάρχουσας παράταξης…

Οι αποφάσεις ωστόσο θα ληφθούν την Κυριακή από τα ίδια τα μέλη της παράταξης και εκεί παρέπεμψε και τις διεξοδικές απαντήσεις ο Λάζαρος Νάτσης.

Αίσθηση ωστόσο προκαλεί η απάντηση που έδωσε ο Λάζαρος Νάτσης όταν ρωτήθηκε για πιθανή συνεργασία με την παράταξη του Μωυσή Ελισάφ.

Ισχυρίστηκε ότι ο κ. Ελισάφ, όπως και ο κ. Πατσούρας που προέρχεται από την Αριστερή Παρέμβαση, δεν έχουν ανακοινώσει κάποια παράταξη ή το επιτελείο τους. Όταν αυτές οι διαδικασίες ολοκληρωθούν δεν έχει αντίρρηση να συνομιλήσει μαζί τους.

Στην συνέντευξη τύπου του Λάζαρου Νάτση παραβρέθηκαν ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Παππάς και τα μέλη της παράταξής του Κατερίνα Μιτοπούλου και Αστερινός Μάνθος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ