Λ. Γεωργόπουλος: Και επίσημα υποψήφιος Περιφερειάρχης.. Οι πρώτες ανακοινώσεις

georgopoulos lampros

Την αυλαία των περιφερειακών εκλογών άνοιξε και επίσημα ο Λάμπρος Γεωργόπουλος ανακοινώνοντας την κάθοδό του ως επικεφαλής παράταξης που θα διεκδικήσει τη νίκη και την αλλαγή σελίδας για την Ήπειρο.

Ο Λάμπρος Γεωργόπουλος έκανε μία μικρή δήλωση ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς του γνωστοποιώντας ότι έχει δημιουργηθεί μία ομάδα ανθρώπων που θα διεκδικήσει την αλλαγή στην Περιφέρεια Ηπείρου.

«Έχουμε μία τελείως διαφορετική προσέγγιση για την αντιμετώπιση και την διαχείριση της περιοχής. Ζούμε σε έναν πάμπλουτο τόπο που μόνιμα συγκαταλέγεται στους πιο φτωχούς. Υπάρχει αρκετός πολιτικός και πραγματικός χρόνος, έχουμε χαρτογραφημένη την κατάσταση και γνωρίζουμε πολύ καλά τι θέλουμε να κάνουμε. Έχουμε ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα στο οποίο θα παρουσιάσουμε τους ανθρώπους και τις προτάσεις μας» ανέφερε στην τοποθέτησή του ο κ. Γεωργόπουλος.

Μάλιστα έκανε γνωστό ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα δημιουργηθεί ένα σκιώδες περιφερειακό σχήμα με σκοπό να κάνει εμφανή την διαφορετική πρόταση και την διαφορετική προσέγγιση των ζητημάτων της Ηπείρου.

Ο κ. Γεωργόπουλος δεν παρέλειψε να πει ότι γνωρίζει τις δυσκολίες του εγχειρήματος και ότι πρόκειται για έναν άνισο αγώνα. Αυτόν τον αγώνα θα δώσει με όπλα την όρεξη, την διάθεση και την αγάπη για τον τόπο.

Απαντώντας σε ερωτήσεις ο κ. Γεωργόπουλος ανέφερε ότι η ανταπόκριση που υπάρχει στο διάστημα προετοιμασίας της κίνησης αυτής είναι μεγάλη και η ανάγκη για αλλαγή στην Περιφέρεια Ηπείρου αποκτά όλο και μεγαλύτερο έδαφος.

Ο ίδιος προερχόμενος από τον φιλελεύθερο χώρο, ανέφερε ότι η κίνησή του δεν περιορίζεται σε κομματικά πλαίσια αλλά αφορά όλους όσους θέλουν να προσφέρουν. Οι έννοιες δεξιά και αριστερά στην αυτοδιοίκηση είναι ξεπερασμένες, είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Γεωργόπουλος χαρακτήρισε παρωχημένο το σημερινό μοντέλο διοίκησης της Περιφέρειας Ηπείρου συμπληρώνοντας ότι χρειάζεται μία σύγχρονη πρόταση που θα αφορά στην ισόρροπη ανάπτυξη, την αξιοποίηση πόρων και την ανταποδοτικότητά τους.

Τέλος ξεκαθάρισε ότι η παράταξή του θα φτάσει μέχρι το τέλος και θα είναι αυτή που θα κερδίσει τις εκλογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ