Λ. Γκάτζιος: Γιατί δηλώνει παρών..

Ο Λευτέρης Γκάτζιος είναι ένα από τα νέα πρόσωπα στην τοπική αυτοδιοικητική σκηνή. Διεκδικεί την εκλογή του στο Δημοτικό Συμβούλιο όντας υποψήφιος με την Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία του Νίκου Γκόντα.

Ο ίδιος εξηγεί τους λόγους για τους οποίους πήρε την απόφαση αυτή σημειώνοντας ότι οι νέοι ειδικά έχουν υποχρέωση να είναι παρόντες.

Στο μήνυμά του αναφέρει:

«Είναι η εποχή που υποχρεωτικά σε στέλνει να ασχολείσαι με τα κοινά και να εκφράζεις την πολιτική σκέψη και μετά από όλα αυτά που έχουμε βιώσει τα τελευταία χρόνια εξακολουθούμε να καθόμαστε σπίτι απαξιώνοντας γενικώς αορίστως τους πολιτικους είμαστε άξιοι της μοίρας μας. το να ζητάμε μια άλλη κοινωνία ένα διαφορετικό μέλλον από αυτό που μας σερβίρεται ως υποχρεωτικό μενού δεν μπορεί να δαιμονοποιηθει από κανέναν!

Θέλω να προσφέρω και να εκπροσωπήσω τον τόπο μου και αυτό φέρει μεγάλη ευθύνη!

Η ενασχόληση μου με τα κοινά έχει μοναδικό σκοπό την συμμετοχή μου στην αλλαγή σελίδας και αναδιαμόρφωση του Δήμου μας!

Μόνος μας αντίπαλος είναι τα προβλήματα του Δήμου μας!

Είμαι μόνο 29 σίγουρα δεν έχω την εμπειρία άλλων υποψηφίων όμως έχω την όρεξη και την διάθεση να ακούσω και να συμβάλω και εγώ με τον τρόπο μου στην λύση κάποιον προβλημάτων που αφορούν την περιοχή μου την γειτονιά μου την πόλη μου!

Θέλω να γίνω η φωνή όλων εκείνων που θα πιστέψουν σε μένα και θα με εμπιστευτούν να προχωρήσουμε να πετύχουμε με στόχο την αλλαγή σελίδας για την πόλη που όλοι θέλουμε και μας αξίζει να ζούμε!!!

Να τονίσω επίσης το “Όλοι ίδιοι είναι” αποτελεί μια εύκολη απάντηση στην ερώτηση “με ποιους θα πας ποιόν θα ψηφίσεις” προφανώς δεν είναι όλοι ίδιοι!!!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ