Έκθεση με έργα μαθητών από το L’atelier Garibaldi25

atelie

atelie

Το L’atelier Garibaldi25 πραγματοποιεί την πρώτη του έκθεση στην πόλη των Ιωαννίνων. Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015, εγκαινιάζεται στον εκθεσιακό χώρο “Δημ. Χατζή” στις 7:00 μμ.

Θα είναι ανοιχτή για το κοινό μέχρι τις 18 του μήνα, από τις έντεκα το πρωί μέχρι τη μία το μεσημέρι και από τις έξι το απόγευμα μέχρι τις εννέα το βράδυ.

Το L’atelier Garibaldi25, είναι εργαστήρι ελευθέρου σχεδίου και ζωγραφικής το μοναδικό εξειδικευμένο στην Ήπειρο για προετοιμασία στους διαγωνισμούς των Ανωτάτων Σχολών των Καλών Τεχνών και της Αρχιτεκτονικής.

Οι μαθητές του εργαστηρίου, όλων των ηλικιών παρουσιάζουν τα καλύτερα επιτεύγματά τους και Θα σας μεταφέρουν στην ανακάλυψη της ιστορίας της τέχνης, ταξιδεύοντας από την αφηρημένη ζωγραφική στην παραστατική, στις διαφορετικές και μικτές τεχνικές, του μολυβιού, του κάρβουνου, του παστέλ χρώματος και άλλων υλικών.

Σε αυτή την έκθεση θα είναι επίσης μια ευκαιρία να παρουσιαστεί η δουλειά των μαθητών που προετοιμάζονται να διαγωνιστούν στις Ανώτατες Σχολές Καλών Τεχνών της Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Φλώρινας και Ιωαννίνων.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ