Κτήματα γάμων … Μόδα ή έξυπνη επιλογή ;;;

ktimata

ktimataH μέρα που τόσο περιμένατε, που θα σταθεί ο ένας δίπλα στον άλλο στο ξεκίνημα μιας ολόκληρης κοινής ζωής, έφτασε…

Σήμερα ήρθε επιτέλους η στιγμή να αφήσετε πίσω σας τις κοπιαστικές γαμήλιες προετοιμασίες που σας στοίχισαν χρόνο, χρήμα και φαιά ουσία. Σήμερα είναι η μέρα που ξεχνάτε τα παλιά και διασκεδάζετε με την ψυχή σας μαζί με τους καλεσμένους σας στο πάρτυ των ονείρων σας.

Αυτό έχετε τουλάχιστον σχεδιάσει. Αν όμως οι χειρότεροι εφιάλτες σας γίνουν πραγματικότητα και όλοι οι κόποι και τα χρήματά σας καταλήξουν σε μία δεξίωση γεμάτη αποτυχία και απογοήτευση;

Επειδή το μοναδικό αυτό γεγονός στη ζωή κάθε ανθρώπου, με τη συναισθηματική σημασία που έχει και την κοινωνική απήχησή του στον περίγυρο κάθε ζευγαριού πρέπει να αντιμετωπίζεται με επαγγελματισμό, αφήστε τους πειραματισμούς και αναζητήστε μαγικές λύσεις – υπάρχουν.

ktimata-gia-gamousΣτις μέρες μας είναι παρωχημένη η αντίληψη ότι οργανώνοντας το ζευγάρι μόνο του το γάμο του μειώνει τον απαιτούμενο προϋπολογισμό. Προφανώς αν κάποιος προσπαθήσει να κλείσει μεμονωμένα catering, στολισμό, οπτικοακουστικό και φωτιστικό εξοπλισμό … θα χρειαστεί μια ολόκληρη περιουσία. Ευτυχώς, όλες αυτές τις παροχές – και πολύ περισσότερες – έχουν εξασφαλίσει και παρέχουν στους μελλόνυμφους τα περισσότερα κτηματα εκδηλώσεων, εκμεταλλευόμενα τις “οικονομίες κλίμακος”.

Στα κορυφαία κτήματα γάμων για παράδειγμα των Βορείων Προαστείων της Αττικής μπορούν οι μελλόνυμφοι να έρθουν σε επαφή με τον υπεύθυνο του κτήματος, με τον οποίο θα συζητήσουν τις επιθυμίες και τις προτιμήσεις τους και θα αφήσουν σε εκείνον, ως ειδικό, την οργάνωση του επιτυχημένου event.

Στις παροχές που αξίζει κανείς να σταθεί όταν αναζητά το κατάλληλο κτήμα είναι και το εάν διαθέτει για το ζευγάρι σουίτα νεονύμφων. Με μια πρώτη ματιά ίσως κάποιοι θεωρήσουν υπερβολή την παροχή αυτή, στην πραγματικότητα όμως είναι ιδιαίτερα σημαντική για την ξεχωριστή εκείνη βραδιά.

Πέραν του ότι υπάρχει ένας ιδιαίτερος χώρος για το ζευγάρι κατά τη διάρκεια της δεξίωσης για να φρεσκαριστεί ή να ασφαλίσει τα δώρα κλπ, μετά το πέρας του γλεντιού η κούραση και το αλκοόλ καθιστούν τη σουίτα ως το ιδανικό καταφύγιο!!! Όταν μάλιστα το “καταφύγιο” περιβάλλεται από ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, που συνδυάζει το φυσικό κάλλος, με την καλαίσθητη διακόσμηση, δίκαια θα μπορούσε να θεωρηθεί ως το ιδανικότερο ξεκίνημα μίας υπέροχης ζωής.

‘Ενα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα των κτημάτων για γάμους και εκδηλώσεις σχετίζεται με την λειτουργία parking στις εγκαταστάσεις του, γεγονός που διευκολύνει ιδιαίτερα τους καλεσμένους. Η εξασφάλιση χώρων στάθμευσης για τους καλεσμένους σε συνδυσμο με την εξεύρεση μίας εκκλησίας κοντά στο κτήμα για την τέλεση του μυστηρίου θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από όλους, αλλά συγχρόνως θα απαλλάξει και εσάς από το άγχος για την τήρηση του χρονοδιαγράμματος της βραδιάς.

Και ευτυχώς, στα περισσότερα κτήματα γάμων, το χρονοδιάγραμμα τελειώνει όταν ξεκινήσει το γλέντι! Λόγω του γεγονότος ότι η πλειοψηφία των κτημάτων βρίσκονται εκτός του οικιστικού ιστού των πόλεων, σας δίνετε η δυνατότητα να διασκεδάσετε χωρίς ωράριο με όποια ένταση στη μουσική αντέχετε. Είναι κρίμα να “επενδύσετε” όνειρα και χρήματα σε μία βραδιά, που θα λήξει άδοξα με την έλευση της αστυνομίας.

Αρθρογραφία: ktimadiamond – Κτήματα γάμου τιμές

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ